Akcióba lendültek az ukrán drónok: lángokban állva fújt menekülőt az orosz harckocsi (VIDEÓ)

2024. június 07. 14:04

Oroszország a becslések szerint már legalább 2000-3000 harckocsit vesztett az orosz–ukrán háború során.

2024. június 07. 14:04

Nyitókép: X

Új felvétel jelent meg a közösségi médiában, melyen egy olyan orosz harckocsi látható, melyet telibe talált egy ukrán FPV drón.

A Mandiner már több alkalommal is foglalkozott az ilyen típusú, többnyire kamikaze drónként működő eszközök jelentős pusztításával.

Az ukrán FPV drón ezúttal a T-90M típusú harcjárműre csapott le, amely azonnal lángra is kapott. A legénység azonban vissza tudott vonulni. A Portfolio szerint azonban minden jel arra mutat, hogy a legénység túlélte az ukrán drónnal való találkozást, ezzel pedig kifejezetten szerencsésnek mondhatják magukat. Ráadásul a lap kiemelte, hogy Oroszország eltérő becslések szerint már legalább 2000-3000 harckocsit vesztett az orosz–ukrán háború során.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

A háború nem konfekciótermék

Mivel igen sokan szekáltak ezzel a kérdéssel kapcsolatban, itt a válaszom, szokásom szerint köntörfalazás nélkül.

19 órája

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg Palóc
2024. június 07. 20:41
Hát én csak azt látom, hogy egy HK, jobb - elől - égő lánctalppal megy A-ból B-be. Az is lehet, hogy támadni megy, meg az is lehet, hogy áthajtott valami égő dolgon amitől meggyulladt a kenőanyag a lánctalpakon. Itt szó sincs drónról meg "ruszki pusztulásról". Találtak az ukik egy videót és megy a duma.
Vata Aripeit
2024. június 07. 19:49
Ez most megint mi? Az ukránok menők lövik kifele a tankokat, van sok ember, akik doom-t játszanak, vagy mi ez ez mi? Annyira szomorú ez. Emberek halnak meg 100-1000 számra, totál feleslegesen. Minek? Az oroszok soha, mondom SOHA nem fogják engedni , hogy az ukik moszkva felé nézzenek..."csak" 4 csatahajó bóklászik épp havannánál. Gondoltam szólok. Mennyi halott kell még? 126.000? maradhat?
Kanmacska
2024. június 07. 19:12
Oroszország az összes harckocsiját elvesztette a háborúban, de már elmúlt.
Embersárkány
2024. június 07. 17:51
apró kis különbség, hogy ez, a nyugati "csodafegyverekkel" szemben fogta magát, és elgurult javításra a nyugatiak meg lazán felrobbannak, mert az ugye sokkal elegánsabb ... pl az Abrams 14/31-nél tart már
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!