Netanjahu: Ha a Hezbollah úgy dönt, hogy háborút indít, akkor Bejrútot Gázává változtatjuk

2023. december 07. 21:44

Megfenyegette a síitákat az izraeli miniszterelnök.

2023. december 07. 21:44
Benjamin Netanjahu

Benjámin Netanjahu miniszterelnök figyelmeztette a Hezbollahot, hogy ne kezdeményezzen harmadik libanoni háborút Izrael ellen – írta Jerusalem Post.  

„Ha a Hezbollah úgy dönt, hogy totális háborút indít, akkor Bejrútot és Dél-Libanont Gázává változtatjuk”

– mondta az izraeli kormányfő.

Netanjahu ezt az IDF északi parancsnokságán tett látogatása során mondta. A miniszterelnök találkozott a látogatás során többek között Yoav Gallant védelmi miniszterrel és az IDF vezérkari főnökével is.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/EPA/Abir Szultan

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
F1950
2023. december 16. 02:16
Valeriánát szedhetne ez a jóember! Mindenkit meg akar bombázni. Szíriát szinte minden nap bombázza, a törökökkel is kekeckedik, stb. Mert lehet, hogy Izrael nagyon erős de egy-két vonallal lejjebb kellene már venni a hangerőt mert ez a figura elpazarolja a zsidók iránt érzett és a szenvedések árán szerzett szimpátiát. Személy szerint neki sok vaj van a füle mögött. Lehet, hogy ez a háború is egy jól kitervelt, ráadásul személyes indíttatású, ocsmány terelés?
Mandiner444hu
2023. december 08. 11:11
Változni jó
Tommaso
2023. december 08. 01:45
A HamaSS nem csupán egy terrorszervezet, hanem egy népirtásra szakosodott diktatúra. Ameddig a nácikat üldözték a szövetségesek ( a végső győzelemig), addig kell irtani az iszlamista férgeket is. Hogy menjen el a kedvük a csecsemők lefejezésétől. A Hezbollah sem különb, ők is igy járhatnak, Remélem, likvidálják a gyilkos bandájukat.
Tommaso
2023. december 08. 01:43
Védtelen civileket szándékosan csak victory eszmetársai, az iszlamista terroristák öltek. S imigyen szólt az Úr: "aki fegyvert fog, fegyver által vész el". A támogatóik is. Igy victory is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!