Zelenszkij ukrán riválisa kimondta: az oroszok feletti katonai győzelem nem lehetséges

2023. november 06. 06:44

Olekszij Aresztovics szerint az ellenség gazdaságilag és katonailag is erősebb.

2023. november 06. 06:44

Ahogy korábban megírtuk, Zelenszkij ukrán kihívója,  az elnöki tanácsadóból riválissá lett Olekszij Aresztovics területeket adna föl és véget vetne a háborúnak. Most Aresztovics ezt írja a Telegramon: „Olyan helyzetben találjuk magunkat, hogy 

kénytelenek vagyunk a nyugati sajtó egyes cikkeiből, névtelen Telegram-csatornákról, nyugati vezetők sajtótájékoztatóiról értesülni arról, mi történik az országunkban, 

és ezek az információk gyakran ellentmondásosak.”

Hozzáteszi: jó kommunikáció nélkül nincs hatékony együttműködés és amikor az elnöki hivatal csakis ugyanazt a dolgot sugározza, a főparancsnok, a partnerek és a szabad bloggerek pedig mást, „Ukrajna népe zavarba jön”. A sulykolt narratíva ellenére 

Ukrajna messze van a gyors győzelemtől, 

írja Aresztovics.

Szerinte ahhoz, hogy a bármilyen, de biztosan nem gyors győzelemhez vezető út megmaradjon, az ukrán polgárok többségének, beleértve a hatalmon lévőket is, gyorsan ki kell józanodnia és szembe kell néznie a valósággal.

Zelenszkij riválisa leszögezi: „Konkrét tettek nélkül kevés a hit a győzelemben. 

A dolgok jelenlegi állása szerint az Orosz Föderáció feletti katonai győzelem nem lehetséges. Az ellenség gazdaságilag, katonailag, mozgósításban és szervezetileg erősebb, és partnereink, akiktől függünk, nem érdekeltek az Orosz Föderáció legyőzésében.”

Úgy véli, ahhoz, hogy egy hosszú távú győzelem lehetséges legyen, normális kommunikációra van szükség a polgárokkal és a nemzetközi partnerekkel. Az embereknek meg kell érteniük, hogy mi folyik valójában, a nemzetközi partnerekkel pedig össze kell hangolni a politikákat és fellépéseket.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: AFP/Anadolu Agency via AFP

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2023. november 06. 10:46
pipa89 A globálkufárnak az miért is jó ? Szorgos, tettre kész arab és néger melósokat telepít Ukrajnába ? Gondolkozz !!!
survivor
2023. november 06. 10:44
billysparks Mint rendesen...
survivor
2023. november 06. 10:44
Barnabás.N Relatíve kisebb a magánvagyon vesztése, mint az infrastruktúráé. Nem bombáztak szarrá lakótelepeket Kijevben..
survivor
2023. november 06. 10:42
Ezt az elején tudtuk....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!