Soros György dollármilliókkal vesz részt a háborúban – nem, nem Izrael oldalán

2023. október 17. 08:53

Az egyik kutatóintézet dokumentumai alapján a Soros György által támogatott Nyílt Társadalom Alapítvány több olyan szervezetet is finanszíroz, amely segíti a Hamász terrorszervezet működését.

2023. október 17. 08:53

A Media Research Center kutatóintézet birtokába került dokumentumok alapján a Soros György által támogatott Nyílt Társadalom Alapítvány hét olyan szervezetet is támogat, amelyek egyértelműen segítik a Hamász Izrael elleni terrorcselekményeit – írja a Daily Wire.

Az intézet vezetői nyílt levelet írtak, amelyben rámutatottak az alapítvány és a terrorszervezet kapcsolatára.

Soros György számlájáról dollármilliók kerülhettek olyanokhoz, akik nyilvánvalóan a Hamászhoz köthetők.

Nem ez az első alkalom, hogy az üzletember lebukott: 2007-ben még „ajtót nyitott volna" a Hamásznak, mondván, tragikus lenne elszalasztani a lehetőséget csak azért, mert a Bush-kormányzat a terrorizmus elleni háború ideológiájába süppedt.

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: AFP/Fabrice Coffrini

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2023. október 17. 19:49
ricckyanonymtalan2 2023. október 17. 08:58 "Zsidó zsidót gyilkoltat" Ebből is látható, hogy ez az egész egy színjáték. Soros NGO-k pénzéből bombázza a HAMASZ Izraelt - Izrael fölháborodik, bosszúból Izrael nekiáll kiirtani a palesztínokat. Meg van ez tervezve.
EX_Terminator
2023. október 17. 13:36
És amíg olyanokat pénzelnek mint az antifa BLM meg ezek, erőszakmentességről papolnak meg olyan baromságokat beszélnek, hogy mindent meg lehet oldani szövegeléssel meg társadalmi igazságossággal...
Aerion
2023. október 17. 13:35
Ző'dek. https://www.europarl.europa.eu/meps/hu/197500/MOUNIR_SATOURI/home Várjunk csak, a nyilasoknak anno mi is volt a színük?
Aerion
2023. október 17. 13:33
RasPutin Ki tárgyalt még az oroszokon kívül a hamasszal? -------------------------- Nemtom, a nyugati moslék sűrűje? https://www.politico.eu/wp-content/uploads/2023/10/17/Open-letter-to-demand-the-resignation-of-Commissioner-Varhelyi3.pdf
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!