Folytatódik: ismét rakétázza Izraelt a Hezbollah

2023. október 15. 11:39

Az izraeli hadsereg lezárta a határ menti térséget.

2023. október 15. 11:39

Rakétatámadást intézett vasárnap a Hezbollah libanoni síita milícia Izrael ellen, a lövedékek a libanoni határhoz közeli izraeli Stúla településen csapódtak be, egy ember meghalt, többen megsebesültek. 

Az izraeli hadsereg lezárta a határ menti térséget.

A Hezbollahhoz köthető al-Manár hírtelevízió azt közölte, a milícia precíziós rakétákkal lőtte a területet. Az izraeli hadsereg válaszul lezárta a libanoni határ felé vezető utakat és bejelentette, hogy blokkolja a területen működő GPS-szolgáltatást is.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

 

Fotó: Illusztráció / MTI/EPA/Atef Szafadi

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. október 15. 15:16
Az USA költségvetése annyi sokezer milliárd dollár, hogy számokkal ki sem fejezhető?.)) Ennek egy része a hadügyi kiadások, melynek 5%-át, ismétlem, ÖT SZÁZALÉKÁT költik Ukrajna támogatására. Izraelnek önmagában is erős hadserege van, őket az USA "csak" lőszerrel és műholdas infoval segíti. Irán öngyilkosságot követne el, ha közvetlenül beavatkozna. Kínát pedig még a romló gazdaságú Orbanisztán is megelőzi. ( a gdp/capita-ban )
5m007h 0p3ra70r
2023. október 15. 13:25
Egy Moszkva Teherán tengely ezzel a stratégiával lefoglalja Európát és az USA-t is. Nem volna meglepő ha 1,5-2 éven belül Peking lenne a háromszög 3. csúcsa és még ebben az évtizedben megbicsaklana a dollár hegemóniája.
Majdmegmondom
2023. október 15. 13:08
Na, ezek szerint megérkezett az EU támogatás... Köszönjük Emese...
pipa89
2023. október 15. 12:17
Jenki utasításra, Brüsszel pénzelte terroristákkal építették fel a világháború újabb színterét: Iránt. Perfekt stratégia. Abszolút sátáni. HA azon az oldalon lennék, meg is tapsolnám, így viszont tehetetlen dühöt érzek, amiért a szavazatomat adtam anno ahhoz, hogy bennünket is berántsanak az örökös adósrabszolgaságba és a háború gazdaság működtetésébe. Ahogy ma látom, szemfényvesztés volt, de mindenképpen csak átmeneti szabadulás a Hálózatról, ma sokkal nagyobb veszélyben vagyunk, mint 1945-1990 között. Akkor a megtermelt javainkat szívták el, most viszont a fizikai létünket veszélyeztetik úgy, hogy szövetségben állunk velük... Nézhetem ezt bárhonnan, ez a 22-es csapdája.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!