Castel után Puzsér is beleszállt Greta Thunbergbe: „Valami olyasmibe pofázik bele, amihez hülye, mint a segg”

2023. október 26. 14:31

A kritikus szerint a svéd aktivista azt várja el, hogy úgy háborúzzon Izrael a Hamász ellen, hogy a palesztin családokat ne veszélyeztessék, „csakhogy ez nem lehetséges”.

2023. október 26. 14:31
null

Robert C. Castel után Puzsér Róbert is beleszállt a Palesztina mellett kiálló Greta Thunbergbe. Emlékezetes, az izraeli biztonságpolitikai szakértő szellemi fogyatékosnak nevezte a svéd klímaaktvistát, amiért az plakátokkal és közösségi médiás-bejegyzésekkel állt ki a palesztinok mellett.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

A Robert C. Castellel az orosz-ukrán háború kapcsán komoly vitába keveredő Puzsér Róbert ebben a kérdésben egy platfromra került a szakértővel.

Ezt is ajánljuk a témában

A kritikus a szerda esti rádióműsorában elmondta: a klímaaktivista munkáját általánosságban véve nem bírálja, csak most Greta valami olyasmibe pofázik bele, amihez hülye, mint a segg,  másrészt meg más vesszőjével veri a csalánt.

Greta Svédországban vagy a nyugati világ bármely pontján rendkívül nagy biztonságban van, nem úgy, mint az izraeliek a Közel-Keleten” – tette hozzá. Kitért továbbá arra: kíváncsi lenne, hogy a fiatal aktivista miként került bele az iskolai tananyagba.

Később arra is kitért, Izrael nem tudja külön-külön felszámolni a Hamász-sejteket anélkül, hogy Gázát ne szállná meg, hiszen a terrorszervezet a palesztinok civil életközösségeibe szivárgott be. Szerinte Greta Thunberg azt várja el, hogy úgy háborúzzon Izrael a Hamász ellen, hogy a palesztin családokat ne veszélyeztessék, „csakhogy ez nem lehetséges”.

Puzsér „a hagyományos balos szellemhez” tartózóként jellemezte Thunberget, amely szellem azt vallja, hogy Izrael sodorja a III. világháborúba a Föld országait, és Izraelt kell így vagy úgy pacifikálni, és békét kell kötnie. Szerinte azonban egy ilyen békekötéssel Izrael magára szabadítaná „a poklok poklát”.

Nyitókép: Instagram

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egonsamu
2023. november 13. 11:21
Az "palesztin" arabokra a legnagyobb veszélyt a fanatikus iszlám és annak terrorista szervezetei jelentik. Aki ismeri a Koránt és a rablóvezér Mohammed életútját, az ezt is tudja.
Ad majorem Dei gloriam
2023. október 26. 23:04
"másrészt meg más vesszőjével veri a csalánt" Ugyanezt csinálja Puzsér is, amikor a nyugati állítólagos szövetségeseink kedvében járva küldene pénzt paripát fegyvert Ukrajnának.
Xplorator
2023. október 26. 22:03
Ez a "beleáll", "beleszáll" szöveg nagyon megy mostanában. A félbites iskolázatlan prosztók ma mind így beszélnek. Egy gerely mondjuk beleállhatna a hátukba. Csak hogy tisztában legyenek vele hogy mit is mondanak.
Gasztronauta
2023. október 26. 18:24
„Valami olyasmibe pofázik bele, amihez hülye, mint a segg” Pont olyan mint Puzsi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!