Palesztina megmenekült: Greta Thunberg is velük van

2023. október 20. 11:59

A klímaaktivista szerint a világnak fel kell emelnie szavát.

2023. október 20. 11:59

Greta Thunberg a napokban azzal került a hírekbe, hogy egy londoni tüntetésen őrizetbe vették. De a pénteki napunk sem telhet a klímaaktivista nélkül, hiszen az Instagram-oldalán a Palesztina melletti kiállásáról posztolt.

Ezt is ajánljuk a témában

Ma szolidaritást vállalunk Palesztinával és Gázával.

A világnak fel kell emelnie szavát, és azonnali tűzszünetet, igazságot és szabadságot kell követelnie a palesztinok és minden érintett civil számára” – írta bejegyzésében Thunberg, aki mellett három fiatal látható a képen. Mindannyian palesztinpárti plakátokat tartanak a kezükben. Az egyiken az szerepel: „ez a zsidó Palesztinával van”.

 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2023. október 27. 18:15
Ezek szerint nem moszad ügynök a gyerek, sőt önálló véleménye is van gázai dolgokról. Nem úgy mint egyeseknek, akik hallani sem akarják, nemhogy tudomásul venni azt, hogy a zsidók rabolták el a palesztinok földjeit és ők tették földönfutóvá azt a népet. (Majd magasról szartak az ENSZ BT kötelező határozataira és persze szarnak ma is.) Mint az oláhok a erdélyi magyarokat. De ennek megértéséhez, felfogásához már történelmi ismeretek és gondolkodási, következtetési készség is szükséges, nemcsak az aktuális zsidó mantrák ismételgetése.
rocktoberi-2
2023. október 23. 17:34
Gréta: Elloptátok az álmaimat és a gyermekkorom! (You have stolen my dreams and my childhood!) Afrikai gyerekrabszolga: Olyan gyorsan termelem ki a kobaltot az elektromos autódba, ahogy csak bírom, Gréta.
rocktoberi-2
2023. október 23. 17:32
Ehhez is ért a kis hülyegyerek ?
anonymtalan2
2023. október 23. 16:22
"Ha Gréta Thunberg velünk, ki ellenünk?" XD Kretének!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!