Castel: Lehet, hogy Greta Thunberg szellemi fogyatékos, de a hülyék mi vagyunk, hogy hagyjuk, hogy befolyásolja a közvéleményt

2023. október 24. 19:47

A svéd aktivista kritizálása mellett kemény kérdésekre is válaszolt a szakértő.

2023. október 24. 19:47
null

Mint arról lapunk is beszámolt, újra hallatta hangját az utóbbi időben kissé eltűnt svéd klímaaktivista, Greta Thunberg, aki kiállt Palesztina mellett.

Ezt is ajánljuk a témában

Thunbergnek nemcsak Izrael Állam, hanem Robert C. Castel is visszaszólt.

Ezt is ajánljuk a témában

Az izraeli-magyar biztonságpolitikai szakértő az Ultrahang című műsorban (amelynek e heti adásában egyébként más kemény kérdésekre, köztük számos Izrael-kritikára reagált) a következőket nyilatkozta: „Lehet, hogy Greta Thunberg szellemileg fogyatékos, de a hülyék mi vagyunk, hogy hagyjuk, hogy ilyen figurák, mint ez a szerencsétlen figura befolyásolják a világ közvéleményét”.

„Azt hiszem, hogy már nyugodtan lehet beszélni, hiszen már nem kiskorú. Amíg az volt, addig el tudott bújni a kiskorúsága mögé. Most már nagykorú, tehát bármit el lehet róla mondani. Akik ezt az esőkabátos szellemi fogyatékost tekintik a prófétájuknak, körülbelül egy kategóriában vannak vele” – tette hozzá Castel, aki azt is kijelentette: nincs az az ideológia, amit ne karolnának fel (mármint a globalisták – a szerk.); vagyis összeér a szélsőjobb a szélsőballal.

Nyitókép: Instagram

 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anomander
2023. október 26. 22:22
Szőrnyű, amit a Hamász tett, de évtizedek alatt senki nem törődött a palesztinokkal, robbant a bomba. Most megint ártatlanok szenvednek mindkét oldalon, mert Bibi és az ortodoxok évtizedekig gettóban tartották a palesztinokat és építették a jogtalan telepeiket a palesztinok szájába. Vagy azok nem emberek?
MaBaker
2023. október 26. 18:46
Hagyjuk már a Robika minden cionista böffentésének a szemlézését! Teljesen hiteltelen a figura amióta egyértelműen elfogult.
survivor
2023. október 26. 17:39
Ha jól tudom , az egész ENSZ nyalta a p.... aprikáját. Kivéve: Trumpot és Putyint...
B_kanya
2023. október 26. 17:16
Mint már írtam, a stricijét, aki az "anyja" fel kellett volna pofozni, hogy az aspergeres kiskorú lányát ennek teszi ki. Talán még nem késő...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!