A PiS képviselője üzent Donald Tusknak: hiába talál ki mindenféle retorikai szóvirágot!

2023. október 16. 00:37

Annak ellenére, hogy a külföld becsatlakozott ezekbe a támadásokba, a PiS megnyerte a választást, fogalmazott Jan Mosiński, aki nem rejtette véka alá véleményét az ellenzéki vezetőről.

2023. október 16. 00:37
Fotó: Donald Tusk, a lengyel ellenzéki Polgári Platform (PO) elnöke gdanski sajtóértekezletén 2021. november 8-án. MTI/PAP/Adam Warzawa

Donald Tusk nemrég diadalittasan örvendezett a kormánypárt vélt vereségén.

Ezt is ajánljuk a témában

Ennek kapcsán Jan Mosiński, a PiS képviselője nyilatkozott a wpolityce.pl-nek: „A PiS megnyerte a választást. Donald Tusk kitalálhat mindenféle retorikai szóvirágot, de ez nem tesz hozzá semmit.

A PiS sorozatban harmadszor és pártként negyedszer nyer választáson.

„Egy ilyen nehéz időszak mint az ukrajnai háború, a Covid-19, valamint az ellenzéket támogató média részéről érkező támadások után!”

Hozzáfűzte: „S ráadásul annak ellenére, hogy Tusk visszajött ide, hogy lerombolja a közbeszédet, hogy szégyent hozzon rá uszításával és zaklatásával. Ez az eredmény természetesen lehetne jobb, de a legfontosabb, hogy várjunk a hivatalos eredményre. A győztes tömörülés kapja a kormányalakítási feladatot. Így szokott történni és erről beszélt néhány napja az elnök is. Biztos vagyok benne, hogy erős többségi kormányt alkotunk”.

Ezt is ajánljuk a témában


Nyitóképünk: 

Kapcsolódó cikkek a Lengyel választás aktában.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2023. október 16. 04:16
Ez a Tusk teljesen elorbánosodott, állandóan harcol és győz.
valerian-0
2023. október 16. 02:09
Akár gyurcsányt hallanám. Vesztettek de mégis gyözelmet vizionálnak.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. október 16. 01:50
A PiSi bekakilt. 💩 Nincsen semmi baj! A doktor bácsi tud ezen segíteni! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!