Rammstein-dobos a botrányról: a zenekar tagjai a történtek ellenére összetartanak

2023. június 18. 16:36

Christoph Schneidert sokként érték a hírek, de kiáll a zenekar frontembere mellett.

2023. június 18. 16:36
null

Hetek óta borzolja a kedélyeket az európai turnén lévő Rammstein zenekar körül kirobbant botrány. Ahogy arról a Mandiner.hu is beszámolt, sorozatosan elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolják a Rammstein énekesét, Till Lindemannt.

A legfrissebb fejlemények szerint 

 

A csöndet nemrég Christoph Schneider, a zenekar dobosa törte meg, aki Instagram-oldalán fejtette ki álláspontját a történtekről. Bejegyzésében leszögezte, hogy a vádak sokként érték. Majd azzal folytatta, „nem hiszem, hogy büntetőjogi szempontból bármi releváns történt volna (például randidrogok használata). Nem, nem hiszem, hogy bármi illegális történt volna” – írta a zenész, hozzátéve, hogy erről biztosan értesült volna a zenekar.

– jegyezte meg.

„És bár a történtek jogilag rendben voltak, én személy szerint nem tartom rendben lévőnek” – hangsúlyozta a Rammstein dobosa.

„Kialakultak bizonyos struktúrák, amelyek túllépték a többi bandatag határait és értékrendjét. Az is fontos számunkra, hogy Till bulijait ne keverjük össze a hivatalos after-show bulijainkkal.

– idézte fel Schneider az elmúlt évek történéseit.

A leírtakhoz azt is hozzáfűzte, hogy mindez „elszomorítja”. Ugyanakkor leszögezte, hogy „a Rammstein hivatalos bulijain mindenki szabadon távozhat, amikor akar, az italokat mindenki saját maga bontja ki”. Sorait azzal zárta, hogy a zenekar tagjai a történtek ellenére összetartanak.

Schneider vonatkozó bejegyzését alább tekinthetik meg:

Szex, metál, germánok - a Rammstein-botrányról

A Rammstein hatásos, bombasztikus - és istentelenül nem eredeti. Most pedig még a metoo-botrányok is utolérték a sokat próbált keletnémet metálzenekart. Saját lángjaikban égnek el Till Lindemannék?

***

Nyitókép: Rammstein zenekar Facebook-oldala

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nguru
2023. június 19. 18:43
Szájerhez, Borkaihoz képest kezdő kiscserkész!
annakiss30
2023. június 18. 19:59
Ismerve a puhapöcs német nemzetet, a Rammstein imázsa több, mint nevetséges...
Akitlosz
2023. június 18. 17:19
Ez a dobos a saját szabad akaratából nem kíváncsi Till bulijaira, úgyhogy erősen nézőpont kérdése, hogy ki távolodott el kitől. Ha én meghívlak a bulimra, de te nem jössz el, akkor ki távolodik el kitől?
Akitlosz
2023. június 18. 17:14
Ami jogilag rendben van az mindegy, hogy helyénvaló-e vagy sem, akkor sem büntethető. Politikusoknak mindenféle gyanús, nagyon nem helyénvalónak tűnő üzelmeik vannak, de nem lehet ezekbe belekötni, mert jogilag rendben vannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!