A botrány ellenére is folytatja az európai turnéját a Rammstein

2023. június 14. 10:23

Hatvanezer rajongó volt kíváncsi a zenekarra a turné nyitókoncertjén.

2023. június 14. 10:23
null

A Till Lindemann, a Rammstein énekese elleni szexuális visszaélésekkel kapcsolatos vádak nem csillapodnak, ennek ellenére a zenekar európai turnéja folytatódik – számolt be róla az Arte Europe

A Rammstein négy németországi koncertje közül

az elsőre mintegy 60 ezer rajongó ment el,

miközben az ügyészség hivatalosan még nem indított nyomozást a zenekar és frontembere ellen.

A német metálzenekar idén Budapestre is ellátogat, sőt a nagy érdeklődésre való tekintettel két koncertet is ad a Puskás Arénában július 11-én és 12-én. 

Sorozatosan elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolják a Rammstein énekesét

A vádak szerint Till Lindemann kiszolgáltatott nőkkel folytat rendszeresen szexuális viszonyt.

 

Nyitókép: SVEN HOPPE / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2023. június 14. 15:31
Kellett ez a balhé a jegyeladásokhoz. Ez hasonló, mint amikor Lámpaernyő, Perintfalvi, vagy valami hasonló elfeledőben lévő ballibsi benyög valami magyargyűlölő provokatív dumát. A negatív reklám is reklám.
Akitlosz
2023. június 14. 14:55
Milyen botrány? A Mandiner egyszerűen hazudik, hogy megtöltse az újságot. Azt írja: "Sorozatosan elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolják a Rammstein énekesét" Aztán meg. "az ügyészség hivatalosan még nem indított nyomozást a zenekar és frontembere ellen." Tehát nem igaz, hogy vádolnák, nincsen eljárás és botrány sem. Semmilyen jogsértés nem történt. Felnőtt emberek azzal szexelnek, akivel akarnak.
szintetikus
2023. június 14. 11:45
Eljárt a zenéjük felett már az idő.
Gyugyesz
2023. június 14. 11:32
A metálnak a számos hörgős leágazása csak simán követhetetlen és szánalmas. De ez az NDK-s, Alkonyattól pirkadatig utánérzés klippel ismerté vált zenekar egyszerűen gyomorforgató és szar. Ha már NDK, akkor még a Tokio Hotel is vállalhatóbb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!