Sorozatosan elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolják a Rammstein énekesét

2023. június 04. 07:48

A vádak szerint Till Lindemann kiszolgáltatott nőkkel folytat rendszeresen szexuális viszonyt.

2023. június 04. 07:48
null

A Süddeutsche Zeitung cikkében arról számolt be, hogy a Rammstein stábja nőket válogathat a koncertek közönségéből az énekesnek, hogy lefeküdjön velük. Erőszakról nem írnak a cikkben, a szexuális visszaélést emlegetik, ugyanis állítólag kiszolgáltatott helyzetben lévő nők kihasználását jelenti ez a gyakorlat.

A nőket kinézet alapján választják ki, és alkoholt is adnak nekik, hogy ellazuljanak. 

A vádak szerint Lindemann rendszerint lefekszik a nőkkel, de legalábbis megpróbálja.

***

 Nyitókép: MTI/EPA/Axel Heimken

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zuriktodor
2023. június 08. 11:45
Na, már a gruppik is feljelentgetnek?
savrena
2023. június 05. 10:35
https://www.translateasy.com/de/song/rammstein-amerika-deutsch-lyrics/128664 Ez ugyan egy régi nóta, de aktuálisabb nem lehetne. Egyébként a héten lesz négy Rammstein koncert Münchenben. A Süddeutsche biztosan nem akart mást, csak figyelmeztetni a szende müncheni lányokat :-)
kozmosz
2023. június 05. 01:02
Rémes, ahogy ez kinéz.
NeMá
2023. június 05. 00:48
Juj! Az állatkertben van aki bemegy a macihoz és panaszkodik, hogy megharapták? Felmennek a halálzónába és vannak sokan akik megfulladnak! Ítéljük el a macit és a hegyeket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!