Dúró Dóra a Russia Today-nek: Ukrajnának a béke érdekében le kell mondania területekről

2023. május 10. 16:10

„A Mi Hazánk semmiképp nem támogatja Ukrajna NATO-csatlakozását” – mondta a politikus.

2023. május 10. 16:10
null

Dúró Dóra interjút adott az EU-ban betiltott Russia Today-nak – számolt be erről a Facebook-oldalán.

Tisztázta, hogy a pártja nem támogatja Ukrajna csatlakozását a NATO-hoz. „A Mi Hazánk semmiképp nem támogatja Ukrajna NATO-csatlakozását,

– fogalmazott.

„Ukrajnának a béke érdekében le kell mondania területekről, Európának pedig nem szabad alárendelnie saját érdekeit az USA érdekeinek” – foglalta össze a véleményét a politikus.

Az interjút itt tudják meghallgatni:

***

***

Nyitókép: Dúró Dóra Facebook-oldala

Összesen 304 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barkasfarkas
2023. május 11. 13:44
Ha Magyarország egy részét szállnák meg, és egy ukrán jelentené ki, hogy mondjunk le területekről a béke érdekében, mit szólna vajon Duró Dóra? Ahhoz képest, hogy Novák Előd 2006-ban még leverte a címert a szovjet hősi emlékműről, nagyot fordult a világ. Ha létezik dollárbaloldal, akkor létezik rubeljobboldal is. :(
salmonella
2023. május 11. 13:39
ukrajna java része rabolt terület. De ha már így alakult, akkor békén kellene hagyni az ott élő nemzetiségeket. De nem az történik, így fel kell darabolni az egészet.
Falióra tábornok
2023. május 11. 08:15
csak egy kicsit szembetűnő ám, hogy olvassa, amit mond :DDDD
bagira
2023. május 11. 04:25
Anno szovjetekhez tartozó Ukrajnát a nyugati tőkés világ gyűlölte lenézi ( most is gyűlölik csak a haszonért barátkoznak vele), lám lám micsoda képmutatók . Ursula a német a felsőbbrendű megszállókhoz utazik puszilgatják egymást .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!