Mi Hazánk: Kasztrálják kémiailag a pedofil cselekmények elkövetőit!

2023. május 08. 12:22

Dócs Dávid közölte, hogy már készül ezzel kapcsolatos törvényjavaslatuk.

2023. május 08. 12:22
null

A pedofilok kémiai kasztrálásának bevezetését és „a társadalom immunrendszerének” erősítését sürgette hétfői budapesti sajtótájékoztatóján Dócs Dávid, a Mi Hazánk alelnöke.

A politikus közölte, hogy már készül ezzel kapcsolatos törvényjavaslatuk.

Hangsúlyozta: egy Lengyelországban és az Amerikai Egyesült Államokban létező megoldást ültetnének át ezzel a hazai jogrendszerbe. Arról beszélt: a közelmúltban nyilvánosságra került esetek arra világítanak rá, hogy nem eléggé elrettentőek a pedofil bűncselekményekre kiszabható büntetési tételek.

Jelezte, pártjának álláspontja szerint legalább duplájára kellene emelni a most két és nyolc év közötti büntetési tételeket, de az elől sem zárkóznak el, hogy tényleges életfogytiglannal lehessen sújtani az elkövetőket.

A legártatlanabbak kárára elkövetett cselekmények a legaljasabbak is

– fogalmazott Dócs Dávid.

(MTI)

***

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
salmonella
2023. május 11. 13:43
Ez embertelen. Legyen inkább Tajgetosz.
Attyla
2023. május 09. 08:10
Ne kémiaialag kasztrálják a pedofilok az hanem fizikailag. Nemes egyszerséggel vágják le a töküket a f@szukkal együtt. Egy weboldalon tegyék közzé fényképüket nevüket korukat címükkel együtt. Aztán a többit meglátjuk!
kishal
2023. május 08. 15:57
Csak nehogy úgy járjanak, mint Imrédy Béla a zsidótörvényekkel!...
18.0 fok
2023. május 08. 15:30
izgatott kdnp-hangok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!