Tucker Carlson megtörte a csendet – először szólalt meg a Fox Newstól való távozása óta (VIDEÓ)

2023. április 27. 09:37

Magyar idő szerint csütörtök hajnalban osztott meg egy pár perces videót a Twitteren.

2023. április 27. 09:37
null

Tucker Carlson egy kétperces videót osztott meg a Twitteren magyar idő szerint csütörtökön hajnalban, amelyben a Fox Newsról és az amerikai médiáról beszélt – írja a BBC. A videóban a riporter nem árulta el távozása okát, és jövőbeli terveiről sem számolt be, de most először szólalt meg a csatornától való távozása óta.

Carlson arról beszélt, „milyen hihetetlenül ostoba a legtöbb tévés beszélgetés", de hozzátette „amikor az őszinte emberek higgadtan és zavartalanul kimondják az igazat, akkor óriási hatalmuk lesz".

A videót azzal a gondolattal zárja, hogy szerinte Amerikában nagyon kevés helyet találni, ahol igazat mondanak.

A megosztás után alig két órával már több mint ötmillióan megnézték a videót.

Tucker Carlson egy héttel azután távozott a Fox News-tól, hogy a csatorna 787,5 millió dollárra megegyezett a Dominion Voting Systems-szel egy monstre rágalmazási perben, amelyet választási hazugságok terjesztése miatt indítottak.

***

***

Nyitókép: Földházi Árpád / Mandiner

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
világbéka
2023. április 28. 21:28
Gál György azt is mondta, hogy akkor 19 éves szeretőjének azért szerzett lakást, mert támogatta a fiatalok lakáshoz jutását. V. Éva kisebbségügyi tanácsadóként a véleményével segítette a munkáját, A nő alkalmazása úgy történt, hogy Gál jelezte Hunvald György akkori polgármesternek, hogy szeretné alkalmazni V. Évát, mire a polgármester alkalmazta őt, és utóbb a teljesítést is igazolta. A szeretőjéhez fűződő kapcsolatáról azt mondta, hogy morálisan vitatható, de büntetőjogi felelőssége nincsen. Azt is elmondta, hogy külön kért egy hivatali telefont, amit V. Évának adott. "Nem gondoltam, hogy ez ördögtől való dolog, az egyik telefonkártyámat odaadtam neki" - fogalmazott. Egy másik esetben telefonkártyát kért, azt a felesége kapta meg Gál azt mondta, tíz éves gyakorlat volt az önkormányzatnál - még Szabó Zoltán (MSZP) polgármestersége idejéből, aki egy kerékbilincselési ügy miatt szintén vádlott az ügyben -, hogy az úgynevezett "polgármesteri keretből" bérlakásokat osztottak. A vád szerint a politikus egy vállalkozóval, Nagy Györggyel együttműködve összesen 17 értékes önkormányzati épület eladását intézte https://www.origo.hu/itthon/20110414-erzsebetvarosi-ingatlanugy-gal-gyorgy-vadlott-vallomasa-a-birosagon.html Most ezek rángatják a kordont.
világbéka
2023. április 28. 21:22
A Fővárosi Bíróság százmillió forintban állapította meg Gál György volt SZDSZ-es politikus, az erzsébetvárosi önkormányzat korábbi gazdasági bizottsági elnöke óvadékát
kulszek
2023. április 27. 21:26
Különben Tucker újra nagy igazságot mondott. Talán azért most, mert a Fox alkalmazottjaként ezt mostanig nem mondhatta! Lényege, hogy addig nem fog gyengülni a démonkraták hatalma, amíg az embereket agymossák és manipulálják a média által! Ki kell dobni minden tévét! Esetleg átalakítani videó- vagy játék-konzollá! Akkor majd nézhetnek a média-mogulok mint Rozi a moziban. Én húsz éve ezt megtettem, nem bántam meg. Az Interneten bőségesen lehet tájékozódni, bár jól meg kell választani ott is hogy mit olvasol. Az embernek joga van az igazsághoz, az eredeti, saját gondolatokhoz! Védekezzetek! Védjétek családotokat a manipuláció ellen!
kulszek
2023. április 27. 20:59
A Clinton-Biden klán legújabb gonosztette hogy kiszivárogtatták Tucker levelezését. Ezzel megfúrták Tuckert, a konzervatív politika egyik nagy szócsövét. Gyengítik Orbán támogatottságát is. A Fox azt gondolja hogy ha most sok pénzt fizet, akkor békén fogják hagyni, nem kell a kompromittáló anyagot nyilvánosság előtt bemutatnia. De ez hiú ábránd. A Fox Trump legnagyobb támogatója volt, tehát megfizettetik és a Tucker dosszié tartalma is ki fog szivárogni. Csak úgy, a demokrácia nevében. Mert így lehet öt legyet ütni egy csapásra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!