Távozik a FOX Newstól Tucker Carlson

2023. április 24. 19:02

Utoljára pénteken volt adásban a népszerű tévés.

2023. április 24. 19:02
null

Bréking! Tucker Carlson elhagyja a Fox-ot. Csatlakozz hozzánk, Tucker” – írta hétfő délután Facebook-oldalán Gorka Sebestyén, Donald Trump egykori tanácsadója. Közben a Fox is kiadott egy közleményt a nagy nézettségű, este 8 órai showműsort vezető tévés távozásáról.

A bejelentésre egy héttel azután került sor, hogy a Fox News 787,5 millió dollárra megegyezett a Dominion Voting Systems-szel egy monstre rágalmazási perben, amelyet a csatorna választási hazugságok terjesztése miatt indított, olvasható a hírről szintén beszámoló CNN cikkében.

A Fox News közölte, hogy Carlson utolsó műsora április 21-én, pénteken volt.

A CNN hozzáteszi, hogy nemrég egy másik ismert arc, Dan Bongino is távozott a konzervatív csatornától.

A Fox Corp. (FOXA) részvényei 5%-ot estek a hírre. A részvények a bejelentés előtt enyhén emelkedtek. Carlson nem reagált azonnal a CNN megkeresésére, egyelőre még arról sincs információ, hogy hol folytatja tovább.

Nyitókép: Földházi Árpád, Mandiner

Összesen 217 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ppix
2023. április 25. 08:34
"távozik" segítek, kirúgták.
-Zsolt-
2023. április 24. 21:28
Jajj, ne!! Már a Fake News-nak is túl ciki lett, és inkább kirúgták? Működik az Orbán-átok! Akihez ő hozzádörgölődik, annak mind hamarosan meszeltek. 🤣🤣🤣🤣🤣
sorivo4
2023. április 24. 21:01
Túl jó volt? Vagy piheni akar? Érthető. De legalább egy utódot jelöljön ki, százszor fingatja meg őket, mint ő. Álljon mögötte. Ez nem jelent akkora veszélyt, mint szembe állni a kamerával. Legyen csak a szellemi háttér. Amire szüksége van a világnak. A világnak szüksége van a tapasztalatára, és a tudására. Ezt nem szabad feladnia. Csak továbbvinnie a háttérből. A szabadságharc halálig tart.
zoles
2023. április 24. 20:30
A Fox Newsből is libsi TV lett? Kezdek aggódni az amerikai sajtószabadságért!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!