Lengyel külügy: orosz gyártmányú rakéta csapódott a területünkre

2022. november 16. 00:56

A rakéta-becsapódás a közlemény szerint 15:40-kor történt.

2022. november 16. 00:56
null

Az este folyamán a lengyel külügyminisztériumba hívatták az orosz nagykövetet, magyarázatot várva tőle arra, hogyan fordulhatott elő, hogy orosz gyártmányú rakéta találta el Przewodów települést. Łukasz Jasina lengyel külügyi szóvivő erről szóló közleménye hivatalosan megerősíti:

egyértelműen azonosították, hogy orosz gyártmányú rakéta csapódott az ország területére.

A két ember halálát okozó rakéta-becsapódás a közlemény szerint 15:40-kor történt.

A nyitóképen: Zbigniew Rau lengyel külügyminiszter
(CEM OZDEL / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP)

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. november 16. 09:27
Formál-logikailag a következő a helyzet: HA UKRAJNA--MINT NEM NATO TAGÁLLAM--KILŐTT(VOLNA) EGY RAKÉTÁT, AMELYIK LENGYELORSZÁGNAK A NATO TAGÁLLAMNAK OKOZOTT KÁRT ÉS HALÁLT, AKKOR UKRAJNA AZ AGRESSZOR, TEHÁT A TÁMADÓ FÉL--ÉS TELJESEN FÜGGETLENŰL "AZ", ATTŐL, HOGY A rakéta orosz, amerikai, vagy zulukaffer gyártmányú! ERGO: A NATO-NAK LENGYELORSZÁG MEGVÉDÉSÉRE KELL(LENE) védőszárnyaival--UKRAJNA ELLEN(?!)--INDULNIA, HISZEN LENGYELORSZÁG A MEGTÁMADOTT ÉS UKRAJNA A L.ORSZÁGOT MEGTÁMADÓ FÉL. Amely logika nyilvánvalóan KÉPTELEN-nonszensz a nato részéről, mert Duda lengyel elnök úr hamarabb fogja szárazra nyalni zelenszkij táncoskomikus szinész hátsóját, minthogy ukrajna ellen bármit is megtegyen--MÁRMINT A NATO--és talán jó is, hogy így van.....
SwordFish
2022. november 16. 08:45
Tehát orosz gyártmányú ukrán rakéta volt, ti hazug gecik. Egyeztessetek a nagyfőnökkel, köcsögök, ő már megmondta, hogy ukrán rakéta volt!
Rizsa
2022. november 16. 08:16
A lengyelek folyamatosan kekeckednek az oroszokkal.Ha van kalap azért ha nincs azért.
Szkeptikus fickó
2022. november 16. 07:47
És még az oroszok ágálnak az ellen, hogy a keleti NATO szárny komolyabb légvédelmet kapjon...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!