Orosz védelmi minisztérium: ukrán rakéta csapódott be Lengyelországban

2022. november 16. 11:16

A közlemény szerint az orosz légicsapások legalább 35 kilométerre történtek az ukrán-lengyel határtól.

2022. november 16. 11:16
null

Korábban beszámoltunk róla, legkevesebb két ember meghalt, miután rakéták csapódtak be a NATO-tagállam Lengyelország területén. Biden úgy nyilatkozott: ukrán légvédelmi rakéta csapódhatott be Lengyelországban.

Az orosz védelmi minisztérium szerdán közölte, hogy a keddi Lengyelországban történt robbanást egy ukrán légvédelmi rakéta okozta, valamint az ukrajnai orosz légicsapások legalább 35 kilométerre történtek a lengyel határtól – számol be a Reuters.

„A Prezewodówban talált roncsokról közzétett fotókat az orosz védelem szakemberei egyértelműen az ukrán légierő SZ-300-as légvédelmi rendszerének irányított rakétájának elemeiként azonosították” – áll az orosz védelmi minisztérium közleményében.

Nyitókép: ARTUR WIDAK / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Farkas Piroska
2022. november 16. 12:22
Akkor most mi van? Lehullott két ukrán rakéta lengyel földön... so what! A ruszkik tehetnek róla !!
Micó
2022. november 16. 11:48
Zelenszki utolsó mondata. Bill Burns , CIA-" Na, de Zelenszki elvtárs: ki mondta , hogy lövesd a lengyel parasztokat?" -- " J...Joe elvtárs mondta" . PUFFANÁS , RECCSENÉS. -- " Nem.Nem Zelenszki elvtárs.Te sosem beszéltél erről Joeval".
jolly77
2022. november 16. 11:34
az orosz három dologra képes: hazudozni, alaptalanul fenyegetőzni, és szedni a lábát menekülés közben
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!