Biden: Egyes jelek szerint egy ukrán légvédelmi rakéta csapódott be Kelet-Lengyelországban

2022. november 16. 08:16

Korábban még csak annyit mondott: valószínűtlen, hogy Oroszországból lőtték volna ki a rakétát.

2022. november 16. 08:16
null

Vannak arra utaló jelek, hogy az a rakéta, amely Lengyelországban kedden becsapódott és két embert megölt, egy ukrán légvédelmi rakéta volt – írja az MTI, Joe Biden amerikai elnök G20-csúcstalálkozón elmondott beszédéből idézve. 

Az amerikai elnök (magyar idő szerint) hajnalban még csak annyit mondott, valószínűtlen az első vizsgálatok szerint a röppálya alapján, hogy Oroszországból lőtték volna ki a rakétát.

Most ennél többet is elárult: konkrétan egy SZ-300-as, szovjet gyártmányú rakétarendszer által kilőtt légvédelmi rakétáról beszélt.

Borítókép: MTI/AP/Susan Walsh

Összesen 300 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2022. november 16. 18:04
Biden! Várjuk Ukrajna megtámadását! Kötelességed, mert egy NATO ország megtámadásáról van szó!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi is lenne, ha ez egy ELTÉVEDT orosz rakéta lett volna????? Gyalázat, hogy két ártatlan embernek meg kellett halni, miközben a világ legaljasabb gyilkosa Biden, és a seggnyaló puccosseggűje élhet!!!!!!!!!!!!!!!!
dezilluzionista
2022. november 16. 18:00
Ijesztő.
19Vs1...
2022. november 16. 13:46
Lengyelország , ukrán kiképző tábor , az S-300 kiképzendőknek 1 fok . A kis hohol , aki a netes háborús játékokon edződött , lelkesen veszi a kezébe a hadi technikát . Látja a bakháton lopakodó fémszőrnyet , gyors elhatározással megnyomja a start gombot . Nincs mit tenni - az orosz ,elavult - rakéta lassan , nehézkesen elindul . Az adrenalin egekben , az újak remegnek - biztos ami biztos - még egyszer megnyomja a start gombot . Zbiwkow és Zbewkow eközben békésen üldögél a beloruszon .
Anyádcsipája
2022. november 16. 13:04
"Biden: Egyes jelek szerint egy ukrán légvédelmi rakéta csapódott be Kelet-Lengyelországban..." --- Joe bácsi, fiadat kérdezd meg, hogy hol van az az Ukrajna, és éppen kell-e szeretni, mielőtt indítanád a B-52-s bombázókat, köszszépen!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!