Új befejezést kapott a Harcosok klubja Kínában

2022. január 25. 09:05

A kínai verzióban a rendőrség rájön a tervre.

2022. január 25. 09:05
null

A Harcosok klubja új befejezést kapott Kínában, most a hatóságok nyernek. A filmnek a kínai közönség számára elérhető új változata átalakítja az eredeti befejezés anarchista üzenetét. A kínai filmrajongók a hétvégén észrevették, hogy Brad Pitt és Edward Norton filmjének a Tencent Video streaming platformon újonnan elérhető változata olyan átalakítást kapott,

amely átalakítja azt az anarchista, antikapitalista üzenetet, amely a filmet globális sikerré tette.

Az eredeti zárójeleneteiben Norton karaktere, a Narrátor megöli képzeletbeli alteregóját, Tyler Durdent – ​​akit Pitt alakít –, majd több épület felrobbanását is végignézi, ami arra utal, hogy karakterének terve a modern civilizáció lerombolására megvalósul. Az új kínai verzió egészen más.

A Narrátor továbbra is megöli Durdent, de a felrobbanó épület jelenetét egy fekete képernyő és egy kód váltja fel: „A rendőrség gyorsan kitalálta az egész tervet, és letartóztatta az összes bűnözőt, sikeresen megakadályozva a bomba felrobbanását”.

Nyitókép: YouTube

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
patkánynak sem nevezhető férgek
2022. január 25. 12:41
A kínai kommunista párt hozza a szokásosat, amiért az itteni papák rajonganak értük.
Alcofrybas
2022. január 25. 11:41
Eddig egy filmvászon méretű fasz volt a vége, nem? Szóval ez most a bráner előtt vagy után van?
quimby
2022. január 25. 11:12
Várjunk. Egy 1999-es film, most 2022-ben alternatív befejezést kapott Kínában pártutasításra. Ez nonszensz.
Robur
2022. január 25. 11:07
Kurva anyátok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!