A BLM és az antifa mozgalom aktivistája is részt vett a Capitolium megrohamozásában

2021. január 09. 09:45

A Hír TV tudósítása szerint az, hogy ez megtörténhetett, óriási nemzetbiztonsági kockázatot jelent.

2021. január 09. 09:45
null

A Hír TV – amelyet az amerikai Newsmax csatorna riportere tudósította – beszámolója szerint  BLM és a szélsőbaloldali antifa mozgalom aktivistája is részt vett az Egyesült Államok Capitoliumának megrohamozásában. John Sullivant már nyáron őrizetbe vették egy júliusi, szélsőségesek által szervezett zavargás után, ahol egy ember életét vesztette. A 25 éves férfi most újabb vádakkal néz szembe a szerdai események kapcsán.

A tudósítás szerint több millió amerikai próbálja megérteni: hogyan történhetett a Capitolium megrohamozása, ez a példa nélküli esemény, hiszen ez az egyik legbiztonságosabb épület az Egyesült Államokban, de talán az egész világon. Az állampolgároktól a politikusokig mindenki, pártállástól függetlenül egyetért: az, hogy ez megtörténhetett, óriási nemzetbiztonsági kockázatot jelent.

(Hír TV)

Összesen 216 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Saksafar
2021. január 10. 12:41
Mindenkinek ajánlom megtekintésre és osszátok, hogy terjedjen az info, mert ez a Capitolium story eddig sem volt kerek! https://www.youtube.com/watch?v=QmRjxuvjgWE&t=185s
zsoltkom2
2021. január 09. 23:48
"A BLM és az antifa mozgalom aktivistája is részt vett a Capitolium megrohamozásában" Júdás elárulta Jézust. Jézust mégsem kérik számon pedig tudott az árulásról már a bekövetkezte előtt. https://www.youtube.com/watch?v=q03N3vXLdr0&feature=emb_logo 0:13 másodpercnél. Nem olyan nagy ügy tehát a két személy részvétele a Capitolium megrohamozásában. Ellentmondásosnak ellentmondásos. De az nem bűn. A Bibliában állítólag 10 000 ellentmondás van... mégis követni való példa.
piscsik
2021. január 09. 23:19
Ha a fenti hir igaz akkor a demokratakat kellene birosagra citalni nem a Trumpot.
01234567890
2021. január 09. 17:47
A hír TV, ha valami számára kedvező hírt hall többször ellenőrzés nélkül továbbadta, a végén kiderült, hogy kacsa volt az egész. Ezeket nem helyesbítik. Ennyit a hírről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!