Liberális médiumok és uniós biztosok – Gerald Knaus és befolyása

2020. szeptember 11. 20:46

Ha kell, a lobbista „órák alatt megmozgatja a világsajtót” – írja a Magyar Nemzet, de a portál szerint „Knaus rendszeresen találkozik uniós biztosokkal is”.

2020. szeptember 11. 20:46
null

Mint arról korábban beszámoltunk, a Magyar Nemzet információi szerint egy osztrák kutató terjeszt álhíreket Magyarországról. A hír kapcsán, maga a „politikai elemző” is megszólalt közösségi oldalán, nem cáfolva azt, csupán azt kérdezve: „Magyarországon néhányan elégedetlenek a munkánkkal?

Ha kell, a lobbista „órák alatt megmozgatja a világsajtót”

Gerald Knaus kapcsán azonban nem ez a legfrissebb fejlemény. A Magyar Nemzet pénteki cikke ugyanis arról tájékoztat, hogy információik szerint a „lobbista, ha kell órák alatt megmozgatja a világsajtót”. A portál szerint ugyanis többek között egy sajtómegjelenési lista is „egyértelműen bizonyítja, hogy Soros György hálózatának kulcsemberei néhány nap alatt képesek telekürtölni vádjaikkal – kis túlzással – a fél világsajtót”. A Magyar Nemzet teljes bejegyzését a témában ide kattintva olvashatják.

Liberális média és uniós biztosok

A Magyar Nemzet egy másik cikkéből az is kiderül, hogy „számos liberális média mellett Donald Tusk, az Európai Néppárt lengyel elnöke is feltűnő összhangban szólalt meg az European Stability Initiative (mint ismert Gerald Knaus, a Euro­pean Stability Initiative elnöke – a szerk.) által képviselt kommunikációs stratégiával kapcsolatban”.

A portál szerint

A Magyar Nemzet egy forrása szerint Knaus megbeszélést folytatott többek között „Frans Timmermansszal, az Európai Bizottság alelnökével, Johannes Hahn költségvetési, illetve Josep Borrell külügyi biztossal” is. „Utóbbiról Knaus nyilvánosan is posztolt” – írja a Magyar Nemzet, az alábbi fotót megosztva bizonyítékként:

Gerald Knaus és Josep Borrell találkozása.<br>Fotó: Magyar Nemzet
Gerald Knaus és Josep Borrell találkozása.
Fotó: Magyar Nemzet

A Magyar Nemzet ebben a témában írt teljes bejegyzését ide kattintva olvashatja el.

Címlapkép: YouTube

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tothpal
2020. szeptember 13. 01:35
Orbán nyilvánvalóan "nem eltorzult magyar alkat" - Bibó István szavait idézve...De vannak jó néhányan, mint pld. Gyurcsány Fleto és bandája, akik "zsákutcába" vinnék a magyar történelmet... (Bibó kollegisták!?)
CirmoS
2020. szeptember 12. 18:32
Elég ránézni, tipikus semmire való, hülyegyerek, aki egy forintot nem ér, pontosan ezért kapható pénzért bármire! Ócska senki, aki a hazudozásból él! Tök idegölő, irritáló pofája van, egy igazi libsi csürhe!!!!!!! Ja, ez férfi amúgy? Mert így ránézésre......,valami félresikerült.....,amikor ez a selejt!!!! megfogant...!!! Férfi? Nő? Valahol a kettő között!!... Idióta szar!!!!!!!
nemecsekerno_007
2020. szeptember 12. 17:14
Schiffer Andrástól idézve: Mi a faszt keres egy amerikai milliárdos az európai törvényhozásban?!?!?
airmax
2020. szeptember 12. 17:13
Sajnos a jólétben elhülyült uniós polgár nagyon nagyon lassan ébred... A "gekafte journalisten" pedig nem meri ezt a sorozatot otthon bemutatni... Ez a helyzet így néz ki az európai érték...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!