Knaus: Magyarországon néhányan elégedetlenek a munkánkkal?

2020. szeptember 07. 15:32

A Magyar Nemzet hétfőn megjelent cikkére, a „politikai elemzőként, migrációkutatóként, migrációs szakértőként” is ismert Gerald Knaus is reagált Twitter-oldalán.

2020. szeptember 07. 15:32
null

Mint arról korábban beszámoltunk, a vasárnapi napon Soros médiagurujának leleplezését ígérte a Magyar Nemzet, amelynek megfelően, a portál cikksorozatának első eleméből kiderül: a lap szerint egy a Soros által fizetett osztrák kutató, Gerald Knaus, a European Stability Initiative elnöke terjeszt álhíreket Magyarországról.

A Magyar Nemzet hétfőn megjelent cikkére, a „politikai elemzőként, migrációkutatóként, migrációs szakértőként”, stb. ismert Gerald Knaus maga is reagált Twitter-oldalán:

„Magyarországon néhányan elégedetlenek a munkánkkal? Miért? Hm ... Attól tartok lehet, hogy néhány hét múlva még boldogtalanabbak lesznek, amikor ezt olvassák” – írta egyik bejegyzésében hétfőn, amelyhez cikkeket valamint a Magyar Nemzet nyomtatott számáról készült fényképet is csatolt.

Majd egy következőben hozzátette: „egy egész sorozatot ígérnek. Micsoda megtiszteltetés” – írta Knaus.

Címlapkép: Twitter

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2020. szeptember 08. 07:19
Természetesen nem cáfolta, hogy Soros fizetett ügynöke lenne:)))
Maraslako121
2020. szeptember 08. 07:09
A liberálbolsevik bukott baloldal mosz az orosz tankok helyett Sorost es társait hívja a magyarok ellen
lhotx
2020. szeptember 07. 23:20
Megígérjük mindenkinek, hogy a szent germán birodalom ellen fogunk dolgozni, s nem titokban, ahogyan Klaus.
airmax
2020. szeptember 07. 22:53
Miért nem lehet kimondani, hogy ezek az emberek veszélyesek a magyar államiságra és idegen tőkeérdekeket képviselnek, és végső soron a magyar emberekről lehúzható profit mitoválja őket? Miért nem lehet kimondani, hogy Soros egy bűnöző sok pénzzel...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!