Két éve még apácákkal reklámozott, most már keresztet retusál a Lidl

2017. szeptember 07. 08:47

Egy Írországnak készített reklámban még katolikus apácákkal reklámozott a vallási szimbólumoktól idegenkedő Lidl.

2017. szeptember 07. 08:47

A Heti Válasz szúrta ki, hogy Santorini templomairól nemrégiben még a kereszteket leretusáló Lidl 2015-ben még apácákkal reklámozott.

Most azzal indokolták a keresztek levételét, hogy óvakodnak a vallási szimbólumok használatától, mivel semelyik hit követőit nem akarják elidegeníteni.

Kicsit kutakodva a Lidl reklámkampányaiban azonban könnyen észrevehetjük, a Lidl két éve még nem idegenkedett ennyire a vallási szimbólumoktól – épp ellenkezőleg, egy Írországnak készített reklámban katolikus apácákkal reklámoztak, arra kifuttatva, hogy az áruházlánc még az apácák életminőségét is növeli.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
br-o
2017. szeptember 08. 15:14
Ez azért volt, mert annak idején csadornak nézték a habitust. A habitus patriarchálisan elnyomó! A csador pedig az önkifejezés eszköze. Há' nem? Há' de!
Akitlosz
2017. szeptember 07. 21:07
Olyan szép ez az ír nyelv.
Akitlosz
2017. szeptember 07. 21:06
Na már megint kiszúrt. Úgy látszik ez lett az úlságírok következő kedvenc igéje, a nekiment, kiakadt, kirohant után. Nem lesz túl megterhelő nekik agyilag 4 igét is használni?
balsors
2017. szeptember 07. 17:14
A jelkép duma kamu, mert a vörös csillag miatt nem aggódik: https://444.hu/2017/03/27/a-lidl-megugrotta-a-tripla-heinekent. Továbbá a muszlim országokban is vannak keresztény templomok kereszttel: https://hu.depositphotos.com/2825643/stock-photo-coptic-christian-cross-in-cairo.html, viszont disznóhúst, tartalmazó termék nincs ezen ország boltjaiban. Javaslom nekik, ha hiteles Pc akar lenni, a sertéshúst, alkoholt tartalmazó termékeket távolítsák el az üzletből mert ez így nagyon gagyi aggódás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!