A globalizmus helyett az amerikanizmust helyezné előtérbe Trump

2016. július 23. 17:36

Amerika az első, és én leszek a hangotok – mondta Donald Trump a republikánus konvención tartott beszédében. A republikánus elnökjelölt ugyanakkor kijelentette: ha megválasztják, a globalizmus helyett az amerikanizmust fogja előtérbe helyezni.

2016. július 23. 17:36

Hivatalosan is elfogadta a republikánus elnökjelöltséget Donald Trump. A republikánus konvención tartott beszédében azt hangoztatta, hogy megválasztásával új korszak köszöntene be Amerika és az átlagemberek életében. Amerika az első, és én leszek a hangotok – szögezte le határozottan Trump. A republikánus elnökjelölt arról is beszélt, hogy korábban a szabadkereskedelmi egyezmények a középosztályt sújtották, ő viszont a globalizmus helyett az amerikanizmust helyezné előtérbe.

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2016. július 25. 01:53
Nagyon kínos ennek az országnak, hogy olyan elnökjelöltje van, akit Orbán Viktor támogat. az ilyenek általában elbuknak... Nekünk meg az kínos, hogy a hülyegyereket játszó Viktorunk ilyen vadbarmokkal próbál haverkodni (aki le se szarja).
duzur
2016. július 24. 08:27
Az USA-val, mint erös nagyhatalommal, mindig csak kétféle probléma volt. Az egyik, amikor beavatkozott külföldi konfliktusokba, a másik, amikor nem...
ciprióta
2016. július 24. 06:10
remélem,hogy ezt a kretén faszt még képes lesz a demokrata párti többség kitakaritani a politikából. Ellenkező esetben vége a világnak.
Lion
2016. július 23. 22:49
A globalizmusnál minden jobb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!