Obama: Minden dzsihádista vezető így jár!

2015. december 15. 10:39

Az Iszlám Állam terrorszervezetet a koalíciós hadsereg Líbiáig üldözte, ahol megölte a helyi vezetőt – mondta Barack Obama a nemzetbiztonsági tanács ülését után. Az amerikai elnök kijelentette: a többi dzsihádista vezetőre is ez a sors vár.

2015. december 15. 10:39

„Novemberben több bombát dobtunk a dzsihádisták állásaira, mint a hadjárat kezdete óta bármikor. Közben a terrorszervezet több vezetőjét is megöltük” – mondta Barack Obama a nemzetbiztonsági tanács ülését követően a Pentagonban. 

Az amerikai elnök hozzátette: Az Iszlám Állam terrorszervezetet a rakkai főhadiszállásukig, onnan pedig Líbiáig üldözték, ahol a helyi vezetőt, Abu Nabilt is megöltét.

Obamának a terroristák vezetőihez is volt pár szava: „Azt üzenjük a dzsihádisták vezetőinek, hogy nem bújhatnak el, ők lesznek a következők”.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smarton
2015. december 16. 07:30
Hát persze. Az USA aztán hatékony. Szóban, amióta a ruszkik is ott vannak. Hülye banánzabáló, meg az európai áruló haverjai.
tommybravo
2015. december 15. 17:03
Ha bombáztak az amcsik? "Hogy merészelnek beleugatni mindenbe?!" Ha nem bombáznak? "Ha akarnának, azonnal véget vethetnének az egésznek, de ők nem akarnak." Szerencsétlen Obama vehet fel sapkát, csak minek.
Photon
2015. december 15. 16:40
Obamát is addig kellene üldözni.
Akitlosz
2015. december 15. 16:30
Oszama Bin Ládent is milyen sikeresen meggyilkolták az amerikaiak! Ezzel kezdődött az Iszlám Állam felvirágzása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!