A Kaszpi-tengerről lövik az oroszok Szíriát

2015. október 08. 09:26

Több mint ezer kilométerről lőttek ki rakétákat az oroszok Szíria felé. A Kaszpi-tengerről indított hadművelettel tovább erősödik az orosz katonai szerepvállalás Szíriában.

2015. október 08. 09:26

A Kreml állítása szerint 26 rakétát lőttek ki a Kaszpi-tengeren állomásozó hadihajókról a dzsihadista militánsok ellen. Ezzel párhuzamosan Vlagyimir Putyin orosz elnök együttműködést ajánlott az Egyesült Államoknak a szíriai hadműveletek illetően. Az amerikaiak szerint azonban Oroszország nem az Iszlám Állam állásait bombázza, ezért az USA nem hajlandó az összefogásra. Az orosz védelmi minisztérium szerint ez az amerikai hozzáállás csak azt bizonyítja, hogy Washington  nem akar elkötelezett harcot vívni a terrorizmus ellen.

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2015. október 08. 10:54
Már megint baszakodnak egymással, ahelyett, hogy lőnének mindenkit, akinél fegyver van...
vakhangya6
2015. október 08. 10:23
Aztán a Kaszpi tengerről kilőtt cirkáló rakéta hány ország légterét sértette meg míg becsapódott Szíriába?
chack
2015. október 08. 10:03
Az oroszok a terroristákat lövik. Ha jól tudom, egy kórházat se találtak el, pedig bizonyosan kezelik ott az Iszlám Állam sebesültjeit is. Van olyan igazolványa a szíriai terroristáknak, hogy ők NEM az Iszlám Állam terroristái? Ha nincs, és nem is akarnak annak látszani, akkor ne viselkedjenek ugyanúgy. Akkor talán nem válnak célponttá, hacsak nem a megbízóik részéről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!