Közösen tiltakozik a zavargások ellen a Liverpool és az Everton

2011. augusztus 11. 08:12

Összefogott Liverpool két rivális csapata, hogy véget érjenek a zavargások a városban. Az FC Liverpool és az Everton edzői közleményben ítélték el a rendbontást, melynek eredményeképp elhalaszthatják a Premier League mérkőzéseit.

2011. augusztus 11. 08:12

Közös felhívást tett közzé az FC Liverpool és az Everton labdarúgócsapata. A két rivális klub azért fogott össze, hogy véget érjenek a zavargások az észak-angliai városban. „A városunk hihetetlen fejlődésen ment keresztül az elmúlt években, senki nem szeretné, hogy ezek az értékek sérüljenek” - mondta Kenny Dalglish, a Liverpool vezetőedzője. „A futball már kárvallottja az eseményeknek, de nem szabad, hogy további károkat okozzanak a zavargások” - jelentette ki David Moyes, a városi rivális trénere.

A rendbontások szombat este kezdődtek az észak-londoni Tottenhamben, és a keddre Birminghamre, Liverpoolra, Nottinghamre és Bristolra is átterjedt zavargások miatt törölték a szerda estére tervezett Anglia-Hollandia barátságos mérkőzést, továbbá Ligakupa-találkozókat is. Csütörtökön döntenek arról, hogy a Premier League hétvégi idénynyitójának programjából el kell-e halasztani mérkőzéseket.

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolka50
2011. augusztus 11. 15:19
Figyusz, Qurcsány utánzat! Magas fa rövid kötéllel! Ez való neked. Nem vagyok rád kíváncsi! Ha valami fura élményre vágysz, ess neki Topolinónak, vagy ő neked! Amilyen aberráltak vagytok! Több szüt nem vesztegetek rád! Pá!
blás
2011. augusztus 11. 11:26
Hétvégén kezdődne a PL, nem akarják, hogy elmaradjon az elbaszott-anarchista, bűnöző, mocskos csőcselék miatt.
StG
2011. augusztus 11. 09:57
A metropolitan police-nél nem szaroztak sokat, az egyszerűség kedvéért a flickr-re pakolták fel az azonosítandó személyek képeit: http://www.flickr.com/photos/metropolitanpolice :)
Honfi-fi
2011. augusztus 11. 09:44
A foci klubok szurkolói is az utcára vonultak, és összefogtak, hogy megvédjék a csőcselék sulytotta városrészeket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!