Hatalmas fejlesztést hozhat Kecskemétre a Mercedes

2023. március 20. 08:07

A cél az elektromos autók gyártására történő teljes átállás.

2023. március 20. 08:07
null

A Mercedes a következő években több milliárd dolláros befektetést tervez kínai, németországi és magyarországi gyárai modernizálásába az elektromos autózásra való átállás és a károsanyag-kibocsájtás csökkentése jegyében. A Reuters szerint a német autógyártó, amennyiben a feltételek lehetővé teszik, az évtized végére készen áll arra, hogy teljesen átálljon az elektromos autók gyártására.

– írják.

Hangsúlyozzák: a németországi Rastattban már a következő hónapokban elkezdik a munkálatokat. A korszerűsítés célja főként az energia- és a vízfogyasztás csökkentése, illetve a földgáznak való kitettség mérséklése.

Fotó: Ujvári Sándor / MTI

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2023. március 20. 13:48
Mit szól ehhez Bogár Laci, aki jó párszor uszított a multik ellen? Meg a neki ehhez lelkesen tapsoló söpredék?
buvu
2023. március 20. 10:56
De hát Kecskeméten nincs jogállam, a Die Wellt is megírta! Mit akarnak ezek itt?
Láncfűrészes Attasé
2023. március 20. 09:36
Eddig rohadt szemét németek, sőt nácik voltak, akik a zöldködéssel tönkreteszik az EU autóiparát, ma már jófiúk a fidernyákszurkolóknak. (Ugyanez a másik oldalon.) Félázsiai származékként a Stockholm-szindróma, a pávatánc, a gumigerinc, a kognitív disszonancia redukció Európa-bajnokai vagyunk, a magyar kollektív jelleme alapján egy ilyen nép, amelyik mellé még szinte áhitozik is az állampárt-atyuska és gumibotja után. Csak kicsit sok házipálinka kell hozzá, a fizetség meg a rák és a májzsugor.
Zsolt75
2023. március 20. 09:33
Tüntetés lesz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!