Elérhetetlenné vált Gábor György Facebook-oldala

2023. január 19. 12:41

A filozófus eltűnt az online térből, nincs mit szemlézni.

2023. január 19. 12:41
null

Gábor György Facebook-oldala elérhetetlenné vált. Sajnos ameddig ez meg nem változik, nem tudjuk mi se szemlézni őt, így összegyűjtöttünk az olvasóinknak az elmúlt időszak legérdekesebb Gábor György-véleményeiből egy csokorra valót.

Gábor György: A Mandinernek tehetségtelen, képzetlen, velejéig pártos, írásképtelen szerzőik vannak

„Tisztelettel arra kérek mindenkit, hogy mostantól senki ne jelentse nekem, ha ismét kikerültem a Mandinerre" - kezdte Gábor György (filozófus) közösségi oldalán. „ Egyrészt azért ne, mert nem érdekel: amióta elsajátítottam az olvasás képességét, azóta megválogatom, mit olvasok, s ezt a gyakorlatot továbbra is fenntartom - fogalmazott.

***

A Mandiner főszerkesztő-helyettese miatt nem jár az ATV-be Gábor György

Fiala János új formátumban jelentkező műsorának, a Keljfel Jancsinak volt a vendége Gábor György vallásfilozófus. A műsor egy pontján szóba került, hogy Gábor mostanában nem látható az ATV-ben, aminek érdekes oka van. „ Körülbelül másfél évvel ezelőtt Rónai Egon megkérdezte, miért nem megyek be a műsorába.

***

Gábor György Baranyi ATV-s szerepléséről: A gázkamrába lökött áldozatnak nem a „másik oldala" dr. Mengele

Korábban beszámoltunk róla , botrányosra sikerült az atv péntek reggeli műsora. Baranyi Krisztina nem volt hajlandó válaszolni a stúdióba meghívott újságíró kérdéseire, akit ócska, fizetett propagandistának nevezett. A műsor nagy port kavart, a PestiSrácok kiállt újságírója mellett , Molnár Áron nem érti, „mi a francot keres a PestiSrácok propagandistája az atv-n" , munkatársunk szerint pedig Baranyi Krisztina stílusa bicskanyitogató .

***

Reménytelen itt minden, totálisan reménytelen

Változatlanul megyünk bele a sötét alagútba, melynek a végén semmi sem pislákol, ugyanis azt is ellopták már onnan.

Reméljük, hogy a filozófus mihamarabb visszatér a közösségi média platformra.

Fun fact: Ettől a pillanattól kezdve, a Mandiner lett a Gábor György Facebook-munkásság legnagyobb archívuma. Jó olvasást!

Nyitókép: Facebook-képernyőkép Gábor György Facebook-oldaláról

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tartarossz.blog
2023. január 21. 08:21
Nyilván elhallgattatták, hungaricum a facebookon jelentgetni mindenféle hamis profilokról általában agymosott pártidióták részéről. A facebook és a youtube amúgy sem része a szólásszabadságnak, hiszen komoly cenzúra van, Orbán Viktor oldalán, de a DK oldalán is vagy a Pesti Srácok online felületein, ezért sem értettem a nemzeti konzultáció lényegét, hiszen ha le vagyok tiltva Orbán és a PS oldaláról, akkor valójában szrnak a véleményemre, akkor minek küldözgetik a kérdőíveket.
Brandon the great Negro
2023. január 20. 17:06
Őszinte leszek, én voltam. Úgy egy évvel ezelőtt kérdeztem tőle valamit, akkor tűnt el az oldala. Csak mások számára most ért oda.
Almassy
2023. január 20. 08:45
Úristen, lesujtott az algoritmus. Addig használt közösség ellenes mondatokat, amig már a legelfogultabb libsibolsi algoritmus is kiakadt??
B_kanya
2023. január 20. 07:11
Hehehe...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!