Gábor György Baranyi ATV-s szerepléséről: A gázkamrába lökött áldozatnak nem a „másik oldala” dr. Mengele

2022. november 07. 09:10

A filozófus Krug Emíliába és Kárász Róbertbe is beleszállt.

2022. november 07. 09:10
null

Korábban beszámoltunk róla, botrányosra sikerült az atv péntek reggeli műsora. Baranyi Krisztina nem volt hajlandó válaszolni a stúdióba meghívott újságíró kérdéseire, akit ócska, fizetett propagandistának nevezett. A műsor nagy port kavart, a PestiSrácok kiállt újságírója mellett, Molnár Áron nem érti, „mi a francot keres a PestiSrácok propagandistája az atv-n”, munkatársunk szerint pedig Baranyi Krisztina stílusa bicskanyitogató.

Gábor György is posztolt az esetről. A filozófus szerint „amikor Krug Emília és Kárász Róbert azzal dicsekszik, hogy ez egy olyan televízió, ahová minden oldalról meghívnak politikusokat és újságírókat, bizonyítandó, hogy az ATV a sajtószabadság tejjel-mézzel folyó Kánaánja, akkor ők is az örökös hazai kiegyenlítősdi velejéig hazug giccsének bálványát fabrikálják”.

Gábor György szerint „a fizikai bántalmakat elszenvedő megalázotthoz, meggyalázotthoz és megerőszakolthoz képest nem az erőszakot és gyalázatot elkövető jelenti a »másik oldalt«, Csorba Robikának nem a »másik oldala« az őt meggyilkoló aljadék,

s a gázkamrába lökött áldozatnak nem a »másik oldala« dr. Mengele.

Hozzátette: „ha Kárász Róbert, Krug Emília és az ATV szerkesztői valóban a bátorságra (igazságra stb.) lennének kíváncsiak, akkor azt nem a megannyi »másik oldala« matematikai összességében keresgélnék”.

 

A liberális politikus dönti el, ki az újságíró? - Botrányosra sikerült az ATV reggeli műsora (videó)

Egészen szürreálisra sikeredett az ATV pénteki Szigorlat című műsora, amelyben a vendégújságíró Szalai Szilárd, az interjúalany pedig Baranyi Krisztina volt. A Pesti Srácok (PS) munkatársa azzal kezdte, hogy a ferencvárosi képviselők is csupán a médiából értesültek az önkormányzati szociális lakásban élők fűtési problémáiról, illetve arról, hogy a kerület nem tudja kifizetni a megemelkedett rezsiszámlát.

 

Nyitókép: Facebook

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Péterpéter
2022. november 08. 07:50
Ennek a gyurinak mindig ugyanaz jut az eszébe... Ezzel elárulja, hogy nincs túl sok belőle.
Igor Teo
2022. november 08. 07:34
Mar megint a zsidóknál kötünk ki. Ezek mindig ide lukadnak, egy kicsit már unalmas.....értem én h nem felejthető el, de azért mégis....
Egyelőre
2022. november 07. 20:06
Emberkísérleteket ti folytattatok Ukrajnában, judeonáci!
Energia
2022. november 07. 18:42
Tehát Gábor György, az 1956-os pesti srácok áldozatának érzi magát? Tehát ő vagy egy rákosista, vagy szovjet megszálló, vagy ÁVH-s! Ezt így értem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!