Baranyi Krisztina stílusa bicskanyitogató

2022. november 04. 16:03

Bicskanyitogató, hogy Baranyi Krisztina milyen arroganciát enged meg magának az ATV stúdiójában a PestiSrácok.hu újságírójával szemben.

2022. november 04. 16:03
Szilvay Gergely
Facebook

„Bicskanyitogató, hogy Baranyi Krisztina milyen arroganciát enged meg magának az ATV stúdiójában a PestiSrácok.hu újságírójával szemben. Az is szomorú, hogy a nem túl szofisztikált, egybites, szélsőbalos performanszkirály noÁr is beállt mögé.

Kissé szemellenzősek ezek a baloldali szereplők, és magas lóról dumálnak, pedig a lábuk amúgy a földet éri.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gecorbi
2022. november 06. 08:30
Prosti Srácok? Aha, értem fidkány-nyalonc. Azokról beszélsz, akik közül éppen most ítelt el a bíróság a hamis vádaskodásaik miatt? Te barom vagy, hogy ennek ellenére most bofogsz erről. Hát, házhoz jöttél a szájba szarásert...
BőröndÖdön
2022. november 05. 15:09
Mai hír,h.jogerősen újra kimondta a bíróság két ps-dolgozóról,hogy rágalmazott..
syphax
2022. november 05. 11:37
B.K. ú.n, "silusa" nem stilus és nem politikusi megnyilatkozási forma. EGY UTOLSÓ ÚTSZÉLI STRICHELŐ UTCANŐ ERKÖLCSILEG MAGASAN FÖLÖTTE ÁLL AZ ILYEN b.k. féle végbél férgekenek. Aki ráadásul olyan RANDA--mint nő--hogy nincs trágár szó, mely kifejezhetné az ő nőneműhöz hasonlatos alja SZUKA-minőségét. Pfúj ROHADÉK b.k. ÁLLAT!!!
florin
2022. november 05. 08:20
Hihetetlen, hogy ez a lelki, szellemi rém Ferencváros polgija
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!