Mi a francot keres a PestiSrácok propagandistája az atv.hu-n?

2022. november 04. 15:10

Az ATV ezzel legitimálta a propagandisták működését.

2022. november 04. 15:10
null
Molnár Áron „noÁr”

„Döbbenettel értesültem arról, hogy az ATV reggeli műsorába beengedtek az újságírók közé egy propagandistát. Jómagam is sokszor voltam az ATV-ben, valóban igyekeznek megszólaltatni különböző nézetű és gondolkodásmódú embereket, de a propagandisták nem jobb, vagy bal oldali értékrend szerint működnek, hanem a kormányhoz hűen, valóságot felszámolva jelentetnek meg hazugságokat.

Az ATV ezzel legitimálta a propagandisták működését. Tisztelem Krug Emíliát, nagyon jó beszélgetéseink voltak, de az nem lehet teljesen evidens, hogy egy ilyen kaliberű újságíró, mint ő szemrebbenés nélkül mutat be egy propagandistát, mint egy evidenciaként kezelve, hogy a rengeteg mocsok, hazugság és aljasság, amit leírtak a “pestisrácok” az innentől kezdve érvényes.

Már önmagában az, hogy ez a neve egy propagandagyárnak, óriási tiszteletlenség a történelmünkkel szemben. Hiszen a a pesti srácok az 1956-os forradalom és szabadságharcért fegyvert fogó budapesti tizenéves fiúk és lányok voltak. Szégyen, hogy így hívatják magukat a propagandisták.

Érthetetlen ez a lépés az ATV részéről. A propagandisták beengedése az épületbe, ráadásul újságíróként hivatkozni rájuk totális felszámolása a valódi újságírásnak. A »minden oldalról kérdezőt próbàl találni az ATV« érv azért problémás, mert a propadanda nem egy oldal, nem egy szakmai közösség, hanem a társadalomra őrülten káros, rendszerhű hazugsággyár.”

„Gátlás nélkül hazudoznak, és csúsztatnak" - Botrányosra sikerült az ATV reggeli műsora (videó)

Egészen szürreálisra sikeredett az ATV pénteki Szigorlat című műsora, amelyben a vendégújságíró Szalai Szilárd, az interjúalany pedig Baranyi Krisztina volt. A Pesti Srácok (PS) munkatársa azzal kezdte, hogy a ferencvárosi képviselők is csupán a médiából értesültek az önkormányzati szociális lakásban élők fűtési problémáiról, illetve arról, hogy a kerület nem tudja kifizetni a megemelkedett rezsiszámlát.

Nyitókép: Facebook

Összesen 222 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoles
2022. november 08. 21:25
Ha itt nem tetszik, akkor vissza szerbiába fasszopó!
masikhozzaszolo
2022. november 06. 10:24
Tartsuk az irányt! Ha nem tartod, és nem vagy független, objektív, akkor ez van. Nem, nem attól független. A tényektől független. Úgy jó. Meg az igazságtól a bíró.
bandee1
2022. november 05. 18:51
7x ÍRTA LE, HOGY "PROPAGANDA". EZ NEM PROPAGANDA?
ERA79
2022. november 05. 14:38
Mi a faszt keres egy ZS kategóriás színész - akinek a szorzótábla is nehezen megy - a politikában??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!