Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

A Pesti Srácok kiáll munkatársuk, Szalai Szilárd és a sajtószabadság mellett

2022. november 04. 16:26

Huth Gergely főszerkesztő szerint egy közmegbízatást betöltő, közpénzekkel gazdálkodó polgármesternek kötelessége válaszolni, az újságíró sértegetése pedig sérti a Médiaalkotmány intézkedéseit.

2022. november 04. 16:26
null

Egyre dagad a médiavihar Baranyi Krisztina reggeli ATV-s alakítása miatt, amikor a ferencvárosi polgármester hazug, fizetett propagandistának minősítette a vendégkérdezőnek meghívott Szalai Szilárdot, a Pesti Srácok újságíróját, majd magát süketnek tettetve nem volt hajlandó válaszolni neki – számol be a lap. A Telex az ATV-t okolja az incidensért, szerintük mindenkit kínos helyzetbe hoztak amikor egy stúdióba rakták Baranyit a Pesti Srácok munkatársával.

A Pesti Srácok kiáll munkatársuk, Szalai Szilárd és a sajtószabadság mellett. Ezt írták:

„A PestiSrácok.hu szerkesztőségének álláspontja szerint etikusan és helyesen jártak el az ATV műsorvezetői, amikor figyelmeztették a közszereplő és közmegbízatást betöltő Baranyi Krisztinát tettei súlyára és elutasították a Szalai Szilárd kollégánkat szakmai becsületében és emberi méltóságában súlyosan sértő vádakat, rágalmakat. Baranyi Krisztina kijelentéseit, viselkedését a sajtószabadság elleni durva támadásként értékeljük. A PestiSrácok.hu

Szerintünk egy közmegbízatást betöltő, közpénzekkel gazdálkodó polgármesternek és egy országos párt politikusának kötelessége válaszolnia a neki feltett kérdésekre, újságíró kollégánk sértegetése pedig kimeríti a büntető törvénykönyv a becsület védelmét, illetve a polgári törvénykönyv a személyiségi jogokat védő passzusait és durván sérti a Médiaalkotmány a sajtószabadságot óvó intézkedéseit. (A PestiSrácok.hu szerkesztőségének nevében: Huth Gergely főszerkesztő)” 

Nyitókép: Képernyőfotó

„Gátlás nélkül hazudoznak, és csúsztatnak" - Botrányosra sikerült az ATV reggeli műsora (videó)

Egészen szürreálisra sikeredett az ATV pénteki Szigorlat című műsora, amelyben a vendégújságíró Szalai Szilárd, az interjúalany pedig Baranyi Krisztina volt. A Pesti Srácok (PS) munkatársa azzal kezdte, hogy a ferencvárosi képviselők is csupán a médiából értesültek az önkormányzati szociális lakásban élők fűtési problémáiról, illetve arról, hogy a kerület nem tudja kifizetni a megemelkedett rezsiszámlát.

Összesen 188 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brandon the great Negro
2022. november 08. 21:42
BőröndÖdön
2022. november 05. 15:02
Ma,jogerősen újabb két ps-dolgozót ítélt el rágalmazásért a bíróság..
BőröndÖdön
2022. november 05. 11:07
A Magyar Hang újságíróit nem engedik be a kormányinfóra..ez nem zavarja az ún.nemzeti oldalt..
aldasban es hitben elve
2022. november 04. 21:26
Úgy is igyekszem lelki nyugalmamat őrizni, hogy az ATV-re ritkán fanyalodom. Most olyan sajátos jelzővel illetve e baranyi -nevű sötét szörnyeteget, hívták fel figyelmemet, amit itt nem írhatok le. Szilárdnak és a két tv-snek csak gratulálni tudok. Intelligensebben, okosabban nem kezelhették volna a helyzetet. Ez polgármester? Nem szégyelli magát? Nem értem, hogy ennyire primitív, buta, valóságos szellemi rettenet hogy lehet polgármester, de most el kellene örökre tűnnie még a megyéből is. Ilyen szégyenletes mértékben buta lénnyel még video-módban se találkoztam. Tananyagként is működne az általános idkola 1. osztályában: "Ha nem tanulsz, ilyen hülye leszel!" Nem lehet erre megfelelő szavakat találni. Ez már annyira szemét-kategóriás némber, hogy már szinte teljesítmény. Ezen a szellemi szinten mennyit lehet keresni? Egyáltalán tud ez a vipera írni és olvasni? Vagy majd kiderül róla is, hogy amire képes, azt hiperpasszívan műveli? Igy érthető lenne minden. Szülésre vajon képes volt? Ezesetben a gyerek előtt legalább nem sűl le a bőr a pofájáról? (Amit ma produkált, ugyanis nem arc, hanem valami undorító nőstény állatnak a pofája volt.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!