Nagyon itt volt már az ideje, hogy a balliberális hálózat mítoszai mögött a valóságot is vizsgáljuk

2022. október 24. 16:09

Kíváncsian várom az eredményt.

2022. október 24. 16:09
null
Tibi atya

„Egészen érdekes projektnek tűnik. Skrabski Fruzsina doktriner fideszszimpatizáns, de eddig minden munkája kiemelkedő színvonalú volt. Nagyon itt volt már az ideje, hogy a balliberális hálózat mítoszai mögött a valóságot is vizsgáljuk. Kíváncsian várom az eredményt. Dicsértessék!”

Skrabski Fruzsina megfilmesítené az Index és az SZFE-sztorit

Skrabski Fruzsina Facebook-oldalára írta ki, elhatározta, csinál egy filmet mind az Index, mind az SZFE történetéről is, állítása szerint azért, mert a két sztori között nagyon sok hasonlóság van. Zárt közösségek, akik kikiáltották magukat a szakma csúcsának és nem engedtek be senkit.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2022. október 29. 07:50
"Nagyon itt volt már az ideje, hogy a balliberális hálózat mítoszai mögött a valóságot is vizsgáljuk" Na, na! A kirekesztő kiválasztottakat valóságalapon vizsgálni? -hát itt már mindenkinek elment az esze? Ez kizárt! Védi őket, nem kevés magyarságellenes jelleggel, a diszkriminatív "nulla tolerancia"! -csak fontoljátok meg..!
smeagol
2022. október 25. 07:12
Nekem most valamiért a Plankenhortsék jutottak eszembe.......
Gentry69
2022. október 24. 21:10
"...a balliberális hálózat MÍTOSZAI..." :DDD
amca
2022. október 24. 20:46
A holdról is látom, hogy ezt a tibi tetűt jakab pig ,meg Bangóné Baromez csinálta. sic. Ez a púzsa szemüveges klónja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!