Zelenszkij tanácsadója: Hisztéria van Oroszországban

2022. július 13. 18:19

Olekszij Aresztovics szerint az amerikai HIMARS-rendszer egy olyan fegyver, amelynek nem tud mit kezdeni az orosz fél.

2022. július 13. 18:19
null

Az amerikai HIMARS-rendszerekkel végrehajtott támadások „hisztériát” okoztak az orosz erők körében – idézte Volodimir Zelenszkij ukrán elnök egyik tanácsadóját az Index.

Mint ismert, Kijev a nagy pontosságú HIMARS, azaz „nagy mozgékonyságú tüzérségi rakétarendszereket” használta, hogy megsemmisítsen több nagy lőszerraktárat a megszállt vagy a szakadárok által ellenőrzött területeken.

„Ez egy olyan fegyver, amelynek nem lehet ellenállni”

„Oroszországban hisztéria van. Ez egy olyan fegyver, amelynek nem lehet ellenállni. Minden intézkedés, ami tehető ellene: a szétszóratás és elkülönítés, ami rontja az orosz hadsereg harci képességeit, mert a csapatok bevetésének elve a koncentráció”

– mondta televíziós nyilatkozatában Olekszij Aresztovics, az elnök tanácsadója az Al Jazeera híradása szerint.

Nyitókép illusztráció. Fotó: FADEL SENNA / AFP

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
toyoda
2022. július 14. 12:36
Kaptak az ukránok 9 db amerikai fost, ettől meg elborult az agyuk. Istenem ennyi marhát.
europész
2022. július 14. 09:54
Az unios orszagokban van hiszteria. A nyugati eszmevilag egy rogeszme. A szankciok mar ereztetik a hatasukat. Kivancsi vagyok a brusszeli toronylakok mikor kapjak a nagy es veres tunteteseket a nyakukba. Hamarosan bedeszkazhatjak az ablakaikat.
Szuper
2022. július 14. 09:53
Csak nehogy nagyon behisztizzenek az oroszok és a földdel tegyék egyenlővé Ukrajnát! Ahogy a német barátaink Lengyelországot 1939. szeptember 1-én, vagy mint a Jenkik Irakot és a többi neki nem tetsző országot... Arc az van elég nagy, úgy látom... :-)))))))))))
nuknuk
2022. július 14. 09:15
Lehet, hogy remek fegyver, ki kétli. Viszont az oroszok a kezüket dörzsölik, mert most szereznek párat és a megfelelő ellenintézkedést is kidolgozzák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!