Videón, ahogy a félelmetes amerikai HIMARS-rendszer rakétaesőt zúdít az orosz csapatokra

2022. július 05. 08:30

Immáron akcióban is látható az ukrán hadsereg legmodernebb tüzérségi eszköze.

2022. július 05. 08:30
null

Közel két hete érkeztek meg az első HIMARS sorozatrakétavető rendszerek az ukrán fegyveres erőkhöz,

A Twitterre frissen felkerült videó tanúsága szerint az ukrán tüzérség épp Zaporizzsja megyében veti be az amerikai fegyvereket. Az első videó tanúsága szerint a HIMARS épp megállt az úton, hogy kilőjjön egy rakat rakétát.

 

 

Nyitókép: Wikipédia

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Innogreen23
2022. július 07. 09:58
jaaaaa, iszonyatos rakéta eső. Az ötből kettőt még a vagonon leamortizáltak ivánék. A maradék háromból egyből kifogyott a gázolaj, a maradék kettőből egynél az akkumlátort lopták el, egyet meg eladtak csezdmegiztánba swarcba. Mint Hofi Géza tsz zárszámadó kabaréjában. Született öt kismalacunk. Abból tizenkettőt elrekvirált az ideiglenesen nálunk dekkoló, tizet eladtunk nyugatra dollárért, a maradékot meg jól megesszük. Kb nincs egy darab sem már ukrajnában, de minek is, mert rakéta az sosem volt, max kettő darab súlymakett, töltő kezelőt szopatni. Megint álmodoztok nyomorék libsinger balfaszok. Normális körülmények közt egy csapat, vagy honi légvédelmi, vagy hadászati harcászati rakéta tüzér kiképzése négy év. Nem négy perc. Lehet erőlködni de minek. Inkább adjanak mindenkinek egy darab lőszert, hogy ügyesen fejbe tudja magát lőni. Csak megnyugtatásként, ha a teljes Nato fegyverarzenált odaadják az ukiknak, akkor már csak kétszeres fegyverzeti fölényben lesz Oroszország. A matek az kemény dolog, arra nehéz gombot varrni. Fel kéne fognotok kis hülyéim, Ukrajnát leradírozzák. Egy héttel később vagy korábban? Nem mindegy. Egy hét alatt rengetegeg szerencsétlen ártatlan ember meghalhat. Küldjetek csak fegyvert. Remélem életetek végéig kísérteni fognak benneteket az értelmetlenül rakatra öldösött ukrán katonák.
Pakucsa
2022. július 07. 04:09
Pusztulj ruszki!!!
Ati Papa
2022. július 06. 13:58
Ez a HIMARS rakétavetőnek nevezett modernizált egykori Katyusa ha nem áll mögötte egy-két hozzávaló rakétával megrakott kamion nagyjából annyit ér, mint a szomszédom szilveszteri sorozatvetője. Megvette méreg drágán, majd megállíthatatlanul kirepült az egész úgy max. 2 perc alatt. Nagyon szép volt, de pillanatok alatt eltűnt 35 ezer forint.
Polly néni
2022. július 06. 11:57
Puff neki: Két amerikai HIMARS rakétavetőt semmisítettek meg Donbasszban https://oroszhirek.hu/ket-amerikai-himars-raketavetot-semmisitettek-meg-donbasszban/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!