Ceglédi Zoltán az ellenzéknek: „Orbán az ispánokkal megnyomta rajtatok a gombot”

2022. június 22. 10:30

Az elemző szerint az ellenzék „cintányéros makimajom” módjára csinálja a műsort az üzenőfalakon és a címlapokon.

2022. június 22. 10:30
null

Ceglédi Zoltán Facebook-oldalán fejtette ki véleményét arról az új törvényjavaslatról, amely szerint a kormánymegbízottakat a jövőben főispánoknak fogják nevezni. A politikai elemző írásában az elenzéki reakciókra helyezte a fókuszt, véleménye szerint mindössze egy „gumicsontot” kaptak a kormánytól, amelyet nem sikerült felismerniük.

„ (...) Ha tényleg szembejön egy gumicsont, azt meg nem ismeritek fel. Drága ellenzéki közönség, Orbán a vármegyékkel meg az ispánokkal megnyomta rajtatok a gombot, és csináljátok is a műsort az üzenőfalon meg a címlapokon, mint a cintányéros makimajom” – olvasható a bejegyzésben.

Fotó: Facebook

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sting61
2022. június 22. 18:03
Jövőre meg jöhet a Csendőrség!!!:))))
machet
2022. június 22. 16:23
Jól ellesznek ezzel egy darabig a hülyegyerekek.
Vikijo
2022. június 22. 15:11
Vannak akik feudalizmust akarnak restaurálni ami nem vicces. A magyar nemzetet a feudális viszonyok vitték bele a felosztásba, a sok hülye őrgróf miatt akik nem tudtak időben alkalmazkodni a politikai változásokhoz.
kékvérű
2022. június 22. 15:06
Na végre! Akkor viktor megbocsátja, hogy az öseim deresre húzatták az ö öseit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!