Budai Gyula: Szabó Tímea kampányát kábítószer értékesítéséből finanszírozhatják

2022. március 28. 12:20

Budai Gyula fideszes képviselő hétfőn kábítószer-kereskedelem és pénzmosás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tett.

2022. március 28. 12:20
null

Budai Gyula fideszes képviselő hétfőn kábítószer-kereskedelem és pénzmosás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a Nemzeti Nyomozó Irodánál, mert szerinte egy hangfelvétel alapján megalapozott a gyanúja annak, hogy Szabó Tímea (Párbeszéd) kampányát kábítószer értékesítéséből származó pénzből finanszírozzák.

Marbella, kokainbiznisz, kanyaronként 400 millió, Szabó Timi kampánya – újabb hangfelvétel a balos háttéremberekről

Szabó Timi kampánya nagyok sok pénzt emészt fel – panaszolja a balos háttérember, miközben egy marbellai kokainbizniszről tárgyal. Bővebben!

Budai Gyula a feljelentés beadását követően az MTI-nek elmondta: egy olyan hangfelvétel jelent meg a sajtóban, amelyen Fischer László ügyvéd – Kiss László óbudai DK-s polgármester feleségének üzlettársa – arról beszélget egy ismeretlen személlyel, hogy Szabó Tímeának, a Párbeszéd társelnökének, a budapesti 10-es számú választókerület

ellenzéki képviselőjelöltjének hatalmas összegeket emészt fel a választási kampánya.

A fideszes képviselő – akinek feljelentésében szerepel a beszélgetés leirata – azt állítja: a hangfelvétel alapján megalapozott gyanúja merül fel annak, hogy Szabó Tímea kampányát kábítószer értékesítéséből származó pénzből finanszírozzák.

A hangfelvételen ugyanis arról beszélgetnek – írta feljelentésében Budai Gyula –, hogy a kábítószer Spanyolországba érkezik, az értékesítést követően pedig Marbelláról kellene alkalmanként 300-400 millió forintot Magyarországra hozni, amelyből Szabó Tímea választási kampányát finanszíroznák.

A kormánypárti politikus szerint a hangfelvételen arra is több utalás van, hogy milyen módszerrel kell a pénzt Magyarországra hozni

az erre vonatkozó jogszabályok kijátszásával.

Hozzátette: a felvételen többször elhangzik Patek Gábor neve, aki korábban Karácsony Gergely főpolgármester előválasztási kampányát szervezte.

Szabó Tímea nem ismeri a hangfelvételen szereplő urakat

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, az Anonymous által közzétett hangfelvétel kapcsán a Mandiner Szabó Tímeához fordult, a képviselőnek levélben az alábbi kérdéseket tettük föl: 

  • Mit reagál az elhangzottakra?
  • Milyen pénzből kampányol?
  • Ismeri-e a hangfelvételen hallható urakat?
Amint a képviselőasszony válaszol, frissítjük cikkünket.

Azonban nem csak a Mandiner szerkesztősége fordult kérdésekkel a Karácsony-párt képviselőjéhez, a Mediaworks-hírcentrum munkatársai videóinterjút próbáltak készíteni a politikussal. A felvételből kiderül, Szabó Tímea állítása szerint nem ismeri az álarcos alak által közzétett hangfelvételen beszélgető urakat.

A videót itt tekintheti meg:

(MTI/Mandiner)

Nyitókép: Szabó Tímea Facebook-oldala
 

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubszi
2022. március 31. 19:38
Szopás a lételemed; csak térdelj Feri előtt továbbra is!
BossN
2022. március 28. 20:19
Zavarjuk el a rohadt, mocskos, tolvaj, korrupt, kokainellenzéket! A BALOLDAL SOSEM VÁLTOZIK, A CÉLOK MINDIG UGYANAZOK MARADNAK: A KÖZVAGYON KIÁRUSÍTÁSA ÉS FELÉLÉSE.
Csubszi
2022. március 28. 17:28
Most nagy a pofája Kabul Rozsdájának, de nem sokáig! Minden tolvaj ballibsit a bíróságon kell végre elítélni! Elég volt a büntetlen harácsolásukból! Egyszer és mindenkorra!
btete
2022. március 28. 17:28
Van ennél lejjebb? Simán fog nyerni Szabó Tímea. 57%-köt fog kapni a Fideszes 40-42%-ot.Magyarul sz.. rrá veri.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!