Marbella, kokainbiznisz, kanyaronként 400 millió, Szabó Timi kampánya – újabb hangfelvétel a balos háttéremberekről

2022. március 26. 09:31

Szabó Timi kampánya nagyok sok pénzt emészt fel – panaszolja a balos háttérember, miközben egy marbellai kokainbizniszről tárgyal.

2022. március 26. 09:31
null

Anonymous szombat reggel újabb videóval jelentkezett – számolt be róla a Magyar Nemzet. Az álarcos alak által közzétett felvételen (vélhetően) Fischer László éppen azt magyarázza beszélgetőpartnerének, hogy a választási kampány, azon belül is a Szabó Tímea III. kerületi közös baloldali jelölt körüli teendők miatt eléggé elfoglalt.

Szabó Tímea kampánya „felemészti a pénzeket”

Mint Fischer fogalmaz: „van nálam annyi pénz, hogy ezeket ki tudom, amiket, ugye

– ecsetelte a helyzetet Fischer László. 

Az álarcos alak legfrissebb videóját az alábbiakban tekintheti meg:

Az ügyben lapunk Szabó Tímához fordult

Levélben az alábbi kérdéseket tettük fel:

  • Mit reagál az elhangzottakra?
  • Milyen pénzből kampányol?
  • Ismeri-e a hangfelvételen hallható urakat?

Amint a képviselőasszony válaszol, frissítjük cikkünket.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 296 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. március 28. 12:41
Korrekt. A maradék por meg Kispesten landolt.
Soeca
2022. március 27. 23:34
Ideje már, hogy ez a gyűlölködő némber eltűnjön a porondról. Ritka ellenszenves egy figura. Mindig is idegesített, hogy egy háttér nélküli pártocska színeiben csahol. Tipikus túlélő, megélhetési senki.
ultimax
2022. március 27. 15:57
Nyomozati eljárás nélkül semmit sem ér az egész. Akkor derülhetne ki, ki is kerül börtönbe, addig csak szócséplés, rosszabb esetben rágalmazás az egész, és még árthat is a Fidesznek.. remélem, átgondolták ezt a terjesztők. Mint a Dr. Oláh valakis hülyülés. Ne b.sszunk már ki magunkkal!
Pneumaticus
2022. március 27. 08:32
Saját mocskos maffiaügyei miatt is nyilvános őrülési jeleneteket produkál majd és rohamokat fog kapni? A kormány rágalmazásakor nagyon előadja...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!