Válaszok helyett rendőrséggel fenyegetőzés – kérdőre vonták Szabó Tímeát (videó)

2022. március 27. 16:24

Szabó Tímea az újságírókat vádolja zaklatással, miután kiderült, hogy Marbelláról finanszírozzák a kampányát.

2022. március 27. 16:24
null

Ahogy arról beszámoltunk, Anonymus szombat reggel újabb videóban jelentkezett be. Az álarcos alak által közzétett videóból kiderült, hogy Szabó Tímea III. kerületi közös baloldali jelölt kampánya pénzégető gépezetként funkcionál. 

Ezután a Mediaworks-hírcentrum munkatársai próbálták meg kérdőre vonni a baloldali politikust. Azonban válaszok helyett zaklatással vádolta meg a sajtó munkatársait.

A videót lentebb tekintheti meg:

 

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Innogreen23
2022. március 28. 19:30
Amúgy meg mindegy is miből van a lé. Az a fontos, hogy nemsokára eltűnik ez a hasznos hüjjje. Mert igaz hogy köbgyökök, de feleslegesen még ezek sem tömik pénzzel ezt a férget. Így aztán figyi Timi! Tik tak tik tak......nagyon fogy.
nyugalom
2022. március 28. 13:15
Ez a repedtsarkú romamatrac szegyen!
Dezsőke
2022. március 28. 12:19
JÖVŐTLEN JÖVŐ AVAGY MIÉRT NEM SZAVAZHATUNK AZ ELLENZÉKRE Mindannyian tudjuk, hogy az ellenzéket megválasztása esetén az Unio bábként mozgatná, érdekeinek megfelelően. Mivel pedig érdekei, birodalmi törekvései ellentétesek a nemzeti érdekekkel, az ellenzéket nem támogathatjuk. Nemzeti érdekeink, értékeink, jövőképünk, nemzetünk, magyarságunk megőrzése minden más idegen érdeket felülír. Nem lehetünk idegen gazdasági érdekeket kiszolgáló fogyasztók, sokkal inkább továbbra is szabadok, magyarok, keresztények, zsidók vagy bármilyenek maradnánk, ahogyan eddig. Mert ez a mi utunk a szabad magyarok útja.
Csányi Gyuri
2022. március 28. 08:09
Azt, hogy honnan jön a pénz, nem kell tudni. Ki is mondott ilyet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!