Egy asztalhoz ültetné az autósokat a kiszorításukról beszélő DK-s politikussal Dömötör

2021. augusztus 11. 20:22

Az államtitkár szerint érdemes lenne megkérdezni a budapesti autósokat, mit szólnak ahhoz, hogy ki akarják őket szorítani a Fővárosból.

2021. augusztus 11. 20:22
null

Dömötör Csaba szerdán közösségi oldalán megosztott bejegyzésében leszögezte: mielőtt a baloldali vezetés nekikezd az autósok szándékos kiszorításához, meg kéne kérdeznie az érintetteket. A Miniszterelnöki kabinetiroda parlamenti államtitkára Manhalter Dániel korábbi kijelentésére reagált. A DK-s politkus ugyanis az ATV műsorábban korábban kijelentette, szerinte hosszabb távon ki kell szorítani az autósokat.

Dömötör: Ez lehet a dugók oka a fővárosban

Mint Dömötör Csaba államtitkár közösségi oldalán megosztott rövid videóüzenetében fogalmazott:

ez lehet a magyarázat arra, miért van annyi dugó a Fővárosban.

Az államtitkár teljes videóüzenetét az alábbiakban tekintheti meg:

A főpolgármester eközben inkább a 2022-es választásra kampányol

Karácsony Gergely főpolgármester hetek óta a vidéket járja, miközben népszerűsége egyre alacsonyabb. Mint arról korábban írtunk, a Századvég közvélemény-kutatása szerint

Karácsony Gergely elutasítottsága nagyobb, mint a baloldali összefogásé.

A jelek szerint azonban a a főpolgármester nem szándékozik változtatni a kijelölt irányon, és a fővárosban közlekedők problémáinak enyhítése helyett egyre több útvonalat lehetetlenít el Budapesten.

A többi között például a Lánchíd lezárása, a Blaha Lujza tér felújításával járó munkálatok, az alsó rakpart „pihenőparttá” alakítása, ráadásul még tovább nehezíti a fővárosi közlekedést, nem beszélve a már sokak által nehezményezett kerékpársávokról.

Fotó: MTI/Mónus Márton

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2021. augusztus 12. 11:08
Akkor a Kari Geri esküszegő? Egy polgármestert nem azért tartanak hogy nehezítse a városának az életét.
olajfa1
2021. augusztus 12. 09:59
A helyzet az, hogy Karigeri csak beváltotta az ígéretét! "SÉTÁLÓ BUDAPESTET VARÁZSOLT"! Sétálva gyorsabbak az autósok! Autósok! VEGYÉTEK A HÁTATOKRA AZ AUTÓTOKAT... ÉS SÉTÁLGASSATOK! ERRE SZAVAZTAK A BUDAPESTIEK! EZ A HUSZONEGYEDIK SZÁZAD!!!
marica61
2021. augusztus 12. 08:57
alja,hazug karácsony piti bosszuja az autosok ellen,hogy ö nem tudott jogositványt szerezni mivel még ahhoz is ügyetlen
Reszelő Aladár
2021. augusztus 12. 07:25
Karácsony Gergely politikai pályafutására leginkább az jellemző, hogy sosem akarta azt csinálni, amit az aktuális pozíciójában kellett volna. Amint megszerezte az áhított megbízatását, másnaptól egy újabb, magasabb stallumért kezdett kampányolni. Amikor egyetemista volt, tanulás helyett már dolgozni akart. Amikor kutató volt, már a politikába vágyott, parlamenti képviselőként pártelnök akart lenni (szét is szakította az LMP-t), hogy legközelebb már polgármester akarjon lenni. Amint megválasztották Zugló élére másnaptól főpolgármester akart lenni. Most pedig, hogy ez is összejött, egyből a miniszterelnöki székbe vágyik. Nem szeretném megtudni, hogy ezen szék elfoglalása után milyen új pozícióba szeretne átülni. Amúgy minden korábbi állomáshelyén bizonyította alkalmatlanságát és együttműködés-képtelenségét. Saját gondolatati sosem voltak, csak máshonnan ellesett-ideimportált ideológiákat tervez megvalósítani, de leginkább a demszkyzmus van rá hatással: 3 okból nem lehet valamit megcsinálni: - a kerületek miatt - a Magyar Állam miatt - nincs rá pénz (amit a Magyar Állam nem ad) Demszky 20 évig regnálhatott úgy, hogy csak azokat a dolgokat csináltatta meg, ahol biztosított volt jutalék (csatornázás, villamos felújítások), illetve a 4-es metró örök ígéretével, amibe amint belekezdett rögtön elkezdtek eltűnni pénzek (100 milliárdnál is tovább pörgött a számláló) és 4 év alatt ugyanennyi év csúszást szenvedett az egész. Meg is lett a bukás. Vagyis bizonyítást nyert a Demszky doktrína: ha nem csinálsz semmit, akkor újraválasztanak. És kivel KariGeri csak mások ideológiái mentén képes gondolkodni, így ezt követni tűnik a legkézenfekvőbbnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!