Elkezdődött a Lánchíd felújításának folyamata? Vagy mégsem?

2020. július 17. 23:29

2020. július 17. 23:29
null

A BKK pénteki Facebook-bejegyzése alapján megszületett a döntés, „amely lehetővé teszi a Lánchíd felújításával kapcsolatos közbeszerzés elindítását”. Csakhogy a néhány perccel korábban törölt bejegyzés helyén már csupán azt olvashatjuk, valójában még csupán annyi történt, hogy a „BKK igazgatósága ma alaposan megvitatta a Lánchíd felújításával kapcsolatos közbeszerzés műszaki tartalmát”.

Most akkor hogyan is áll a Lánchíd felújítása? Ennek eldöntését olvasóinkra bízzuk.

Az első („eredeti”) bejegyzés:

„A BKK igazgatóságának mai, rendkívüli ülésén megszületett a döntés, amely lehetővé teszi a Lánchíd felújításával kapcsolatos közbeszerzés elindítását. Várhatóan 2021 februárig lezárul a közbeszerzési folyamat, és jövő márciusban elkezdődhetnek a munkálatok.”

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Valamint a második („javított”) bejegyzés:

„A BKK igazgatósága ma alaposan megvitatta a Lánchíd felújításával kapcsolatos közbeszerzés műszaki tartalmát, amellyel az igazgatóság többsége egyetértett. Ezzel elindult a Lánchíd felújításának folyamata. A következő napokban az Igazgatóság jóváhagyja a közbeszerzési kiírás egészét és az a hónap végéig megjelenik. A tender majdani győztese így már a jövő év elején elkezdheti a híd felújítását.”

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Címlapkép: MTI/Cseke Csilla

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konfucius
2020. július 19. 11:54
Dehogy kezdődött. Karigeri abban kimerült, hogy lezáratta a déli járdát. Mindenféle szabályos átkelési lehetőség nélkül a rávezető út mindenhol kerítésben végződik. Szánalom, amit az az ember művel!
röviden
2020. július 18. 18:35
Karácsony arra játszik, hogy teljes szerkezetcsere nélkül - amire nyilván sose lesz pénze - tényleg gyalogoshidat csináljon a Lánchídból.
olajfa1
2020. július 18. 17:46
Úgy kezdődött el a Lánchíd felújjítása, hogy minden marad a régiben!
pitypang1125
2020. július 18. 15:46
Vicc.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!