Fidesz: A baloldal Brüsszel és az LMBT-aktivisták oldalára állt

2021. július 21. 19:32

A Fidesz reagált a baloldali pártok gyermekvédelmi népszavazásról szóló nyilatkozataira.

2021. július 21. 19:32
null

Mint arról mi is beszámoltunk, Orbán Viktor Facebook-oldalán jelentette be: gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez a kormány. A hírre több ellenzéki reakció is érkezett a szerdai nap folyamán, Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje példáulálkérdésekről” beszélt a népszavazás kapcsán, az LMP szerint pedig a kezdeményezés pusztán figyelemelterelés.

A Fidesz szerdai közleményében azt írták:: Brüsszel visszaél a hatalmával, „fenyegetőzik”, mert a magyar törvények nem engedik a szexuális propagandát az óvodákban, az iskolákban, a televíziókban és a reklámokban. A baloldal, mint ahogy a migráció ügyében, úgy most is Brüsszel oldalára állt – fogalmaztak a közleményben. Hozzátették: a brüsszeli bürokratáknak és a Soros-szervezeteknek az fáj, hogy az LMBT-aktivistákat nem engedik a gyerekek közelébe.

Kiemelték: a Fidesz-KDNP támogatja a gyermekvédelmi törvényről szóló népszavazást és a jövőben is határozottan kiállnak a gyermekek védelme mellett.

(MTI)

Nyitókép: Facebook

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jánosbácsi
2021. július 22. 09:33
Ha annyira szívén viseli a kormány a gyermekek sorsát akkor elsősorban itthon kellene rendet teremteni és nem kamu kérdéseket kellene népszavazásra bocsátani. Szó sincsen róla, hogy Brüsszel arra akarja kényszeríteni az uniós tagországokat, hogy ratyi aktivistákat engedjenek be az iskolákba. Teljesen mindegy, hogy milyen nemzetiségű a szülő, mindegyike csak jót akar a gyerekének. Senkisem akar pedofilt nevelni. A magyar kormánynak elsősorban a családon belüli erőszakkal, a papi pedofiliával ,a gyermekotthonokban történő akár nemi erőszakkal végződö cselekményekkel kellene foglalkoznia. Ehhez nem kell népszavazást kezdeményezni.
Pierre
2021. július 22. 09:24
S. E. pedagógus levele: Pedagógus vagyok. Sohasem találkoztam senkivel (sem egyénnel, sem szervezettel), aki propagálni szeretett volna a diákok körében bármilyen szexualitást. Magyarországon a kiskorúakon nemátalakító műtétet csinálni nem is lehetséges, tehát nem is lehet érvényes téma. DE: Sokat találkoztam a családon belüli erőszaktól meg nem védett gyerekekkel. Iskolai bántalmazással. Szexuális abúzussal, amit teljesen hetero felnőttek követtek el a gyermekeken. Gyermekszegénységgel. Tehetetlen, eszköztelen gyemekvédelmisekkel, gyámokkal, pedagógusokkal. A pedagógiai szakszolgálatok túlterhelve. Ismerek gyermekotthonokat és iskolákat, ahol nem voltak megfelelő személyi és tárgyi feltételek. Pl. a nevelők kevesen vannak és gyorsan cserélődnek. Az atipikus fejlődésű gyerekek számára nincs megfelelő ellátás: sem a személyi, sem a tárgyi feltételek nincsenek biztosítva. Kevés a szakember: gyermekorvos, gyermekpszichiáter, gyermekpszichológus, gyógypedagógus, fejlesztőpedagógus, pedagógus, pedagógus asszisztens, egyéb terápiás szakemberek. De találkoztam olyan kamasz fiúval, aki hitte, ha sok karfiolt eszik attól nagyobb lesz a hímtagja. Olvasta az interneten. Ne nevessetek, nem kapott sose megfelelő szexuális felvilágosítást. Találkoztam többször olyan kislányokkal, akiket meglepett az első menstruáció, és kétségbeesve próbálták rejtegetni foltos ruhájukat. Találkoztam sok kiskamasszal, akik pornót néztek a korlátlan internet-elérésű telefonjaikon ((természetesen nem csak heterot, ha már az LMBTQ-tól akar valaki rettegni). Folytassam? ((Azt már le sem írom, hogy a családi pótlék még mindig mennyi...)) Miért is arról akarnak szavaztatni, ami nincs is? Ami nem valós probléma, csak egy beteg, perverz fantázia rettegő szüleménye? Nem gondolom, hogy 12 év regnálása után korrekt cselekedet egy kisebbségre tolni a felelősséget, az indulatot. Ráadásul egy olyan kisebbségre, akik semmi mást nem akarnak, csak élni, mint bárki más, és sokan közülük segíteni azoknak, akik hozzájuk hasonlóan, ám bármilyen okból védtelenek. Ilyet csak egy alkalmatlan, rettegő kormány csinál, amelyik tehetetlen a valós társadalmi kérdéseket megoldani, de el akarja tusolni teljes impotenciáját, és mocskos bűneit. Ez már nem is fricska , hanem az ország durva arculcsapása saját kormányától.
yndi
2021. július 22. 09:20
Az LMBT semmiről sem tehet, csak kipécézte magának a fideszes propaganda célpontnak. Brüsszel pedig ezt nehezményezi. Úgyhogy nemigen van értelmes és tisztességes ember, aki ne Brüsszel és az LMBT oldalán állna a fideszes kormánnyal szemben.
mokány
2021. július 21. 22:13
ÓÓÓzárm szittojen !!! Last stan of democracy , Hungary is .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!