LMP a népszavazásról: figyelemelterelés és cinizmus

2021. július 21. 13:40

Schmuck Erzsébet és Kanász-Nagy Máté közleményében kemény szavakkal illeti a miniszterelnök bejelentette népszavazást.

2021. július 21. 13:40

Az LMP közleménye szerint az Orbán Viktor által bejelentett népszavazási kezdeményezés figyelemelterelés. „Ennek a lépésnek a társadalmon belüli indulatok szításán mellett

A kormány kutya kötelessége lenne érdemben részt venni a nemzetbiztonsági bizottság ülésén és feltárni a lehallgatással, megfigyeléssel kapcsolatos ügy részleteit. Felszólítjuk a kormányt, ne tereljen, hanem adjon egyenes választ arra, hogy törvénytelen eszközöket bevetve figyeli-e meg az általa ellenzékinek tekintett újságírókat, közszereplőket, üzletembereket, politikusokat!” – írják Schmuck Erzsébet és Kanász-Nagy Máté, az LMP társelnökei.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lofejazagyban
2021. július 21. 22:30
LMP = Lehet Más a Pina
silenceCZ
2021. július 21. 18:04
LMP, pedofil párt lettetek?
Azazizé
2021. július 21. 16:19
A kormány tagjai már mondták hogy nincs tudomásuk illegális lehallgatásokról. Oda kellene figyelni.
tetx
2021. július 21. 15:32
Szóval, a népszavazás egyenlő cinizmus. Parasztok vagytok, a legrosszabb értelemben, egy okádék párt a többi szarcsimbókkal egyetemben, Nem Lehet Más a Politika.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!