Regisztrált koronavírusos eset miatt elmarad a Puskás Akadémia – Budapest Honvéd összecsapás

2020. augusztus 16. 11:06

A Puskás Akadémia FC keretében koronavírusos esetet regisztráltak.

2020. augusztus 16. 11:06
null

A Puskás Akadémia FC keretében koronavírusos esetet regisztráltak, ezért a csapat Budapest Honvéd FC elleni, vasárnapi (mai) NB I-es mérkőzését a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elhalasztotta. A felcsúti találkozót az OTP Bank Liga első fordulójának keretében vasárnap 19 órától játszották volna, ám – az MLSZ honlapjának közleménye szerint – csak akkor kerül rá sor, amikor biztonságosan meg lehet rendezni. A Puskás FC Kft. egyoldalú halasztási kérelme után az új időpontot az MLSZ versenybizottsága tűzi majd ki.

Az MTI információi szerint a felcsúti csapatból nem egy, hanem több játékos tesztje is pozitív lett. Az OTP Bank Liga 1. fordulójában eddig három mérkőzést rendeztek meg: a pénteki nyitányon a címvédő Ferencváros 1-1-es döntetlent ért el az újonc MTK otthonában, majd szombaton a ZTE és a Mol Fehérvár nem bírt egymással (3-3), az Újpest viszont 2-1-re nyert Pakson. Vasárnap így viszont csupán egy összecsapást rendeznek (DVTK-Mezőkövesd), míg a forduló zárómérkőzésén a Kisvárda a másik újonc Budafok vendége lesz hétfőn. A Puskás Akadémia következő mérkőzését szombaton játssza, a bajnokságban a Kisvárdát fogadja, majd a legutóbbi kiírás bronzérmese 27-én az Európa-liga selejtezőjének első fordulójában a svéd Hammarbyhoz látogat. Az El-ben rendhagyó módon ezúttal egy mérkőzésen dőlnek el a párharcok, zárt kapuk mögött.

Fotó: Illyés Tibor

(MTI)

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bazsi010
2020. augusztus 18. 09:29
Mikor lesz a meccs? Be van ragadva a tippmix szelvényem :)
BőröndÖdön
2020. augusztus 17. 12:10
Remélem,Lölőkére vigyáznak,nehogy baja legyen...:)
Pelikánkutyája
2020. augusztus 16. 14:28
Hol nyaraltatok jól fizetett nagyfiúk? Csak nem Horvátországban?
még fokozza
2020. augusztus 16. 13:44
Egy néger focista megfertőzheti az egész falut. De a teheneket, lovakat, birkákat is. Már feljegyezték, hogy koronavírusos kutya is halt meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!