Németh Sándor

2010. január 26. 13:04

Hosszabb hallgatás után újraindult az ATV-n a Hit Gyülekezete vezető lelkészének produkciója, a Vidám vasárnap. Elájulok!

2010. január 26. 13:04
Ambrus Balázs
Igazából nincs a közelgő választásoknak semmi köze ahhoz, hogy újra egyenesben adják a lélekáradást a kereskedelmi csatornán. Az egyház első embere azonban arra hívta fel a Népszabadság olvasóinak figyelmét, hogy „a Bibliának mindig is volt találkozása a politikával”.

Aki arra gyanakszik, hogy pártpolitizálás veszi kezdetét, az sürgősen felejtse ezt el, ám arra azért érdemes odafigyelni, hogy a kampányban bőven lesz zsidózás, s mivel a Bibliában Izrael neve hatszázszor szerepel, a témát nehéz lesz megkerülniük. Németh Sándor - nem pont ezekkel a szavakkal, de félreérthetetlenül üzent: a Jobbiknak részükről coki.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hortenzia
2010. február 01. 10:01
Nem egyértelmű, hogy a _tetsztett/nem tetszett_ mire vonatkozik. A cikk felfogására, vagy a hír tartalmára, esetleg arra, hogy a _nyertes_ kategóriába sorolódott ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!