Nem vicc: egy hónapja meghalt, mégis újraválasztották a demokrata képviselőt

2022. november 10. 16:20
A csalásairól híres Pennsylvaniában politizáló Tony DeLuca már halott volt, mikor rá voksoltak.

Érdekes dolgok történnek a demokrácia hazájában, az Egyesült Államokban. Pennsylvania államában például november 8-án újraválasztották azt a Tony DeLuca Demokrata párti tagállami képviselőt, aki húsz terminuson át, aki 1983 óta volt tagja a pennsylvaniai képviselőháznak (nem a szövetségi washingtoninak), a tagállami 32. választókörzet képviselőjeként.

DeLuca október 9-én, 85 évesen, egy hónappal a választások előtt hunyt el limfómában, olyan közel a választásokhoz, hogy már nem volt idő új jelöltet állítani, és új szavazólapokat nyomtatni – írja a helyi Pittsburgh Post-Gazette. Ezért aztán nemsokára új választást tartanak, hogy betöltsék a helyét. Mindez már a róla szóló Wikipédia-szócikkben is szerepel.

Derűre ború a republikánusoknál: ezt tudjuk eddig az amerikai félidős választásokról

 

Mint arról az amerikai választási csalásokról szóló cikksorozatunkban írtunk, Pennsylvania amúgy a csalásairól leginkább elhíresült hely tagállam, azon belül is Philadelphia városa. Michael Myerst, a tagállam hetvenes évekbeli szenátorát idén, 2022-ben ítélték el azért, mert koordinált csalássorozatban vett részt 2014, 2015, 2016, 2017 és 2018 választásain. 

Hozzátettük: a Public Interest Legal Foundation 2020-ban beperelte Pennsylvaniát, amiért 21 ezer halott volt a szavazói nyilvántartásában, többen közülük tíz vagy akár húsz éve távoztak az élők sorából. Pennsylvania a 2020 novemberi választások után öt hónappal egyezett bele, hogy törölje az érintetteket a nyilvántartásból.

Csaltak-e a demokraták a 2020-as elnökválasztáson?

 

Nyitókép forrása: Twitter

Összesen 131 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Eszem megáll! Ezek akarják irányítani a világot!!????

Ezek szerint a kritériumok szerint mi tényleg nem vagyunk demokrácia. Itt sem halottakra, sem halottak nem szavazhatnak.
Amerika a holt lelkek demokráciája lesz hovatovább.

Nem csak látom, várom is!

Az USA-ban már halottak szavaznak halottakra, miután világháborúkba mentek olyan jelszavakkal, hogy "make the world safe for democracy!" (Alakítsd a világot olyanná, hogy a demokrácia biztonságban legyen)

Igazad van. Nem mondanak ellent.

Egyre szilárdabb meggyőződésem, hogy az USÁ-ban élnek a leghülyébb emberek...

Egy mondás szerint a lezuhanó lavina egyetlen hópihéje sem vállal alja annak ódiumát, hogy ő volt az oka a lavinának...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés