Ezek a járványból és a halottakból is pénzt csináltak, most a fűtéshiányból is ők gazdagodnak

2022. augusztus 16. 20:34

A fatüzelésre való átállás, amit Orbán meghirdetett, Mészárosnak hozza a pénzt.

2022. augusztus 16. 20:34
null
Bartus László
Bartus László
Facebook

„Ha tudomásul vesszük, hogy Mészáros Lőrinc Orbán strómanja, és Mészáros vagyonának nagyobb része Orbán vagyona, akkor azt is tudnunk kell, hogy a fatüzelésre átálló közüzemek és a lakosság a kályháikat Mészáros cégétől kénytelenek megvenni, s a fűtéshiányon megint Orbán és a strómanjai gazdagodnak. Ugyanez volt a világjárvánnyal: miközben több magyar városnyi ember meghalt a kormány rossz intézkedései miatt, a járványból is ez a gátlástalan bűnszervezet gazdagodott. A lélegeztetőgépek, az oltások haszna az ő zsebükbe folyt, miközben azoktól meghaltak az emberek.

A kínaiakkal sefteltek, alig leplezett korrupciós ügyleteket kötöttek túlárazott, használhatatlan lélegeztőgépekre, majd a használhatatlan és védelmet nem nyújtó kínai vakcinákra, amelyek miatt magyar emberek tízezrei haltak meg. Vagy úgy, hogy nem védte meg őket a kínai vakcina, vagy úgy, hogy a kínai hamis vakcina miatt kapták el másoktól a betegséget. Lett volna rendes vakcina is, de azok esetében nem lehetett volna keresni rajta, nem lehetett volna lopni, mert az EU szabályai ezt nem tették volna lehetővé. Ezek keresnek mások élete árán is, tragédiákból is pénzt csinálnak.

Most kiderült, hogy az ország egyik legnagyobb kandalló- és fatüzelésű tűzhelygyártó vállalata is Mészáros tulajdonában van. Ezért a fatüzelésre való átállás, amit Orbán meghirdetett, Mészárosnak (pontosabban a stróman gazdájának, Orbánnak) hozza a pénzt, mert az ország erdeiből kivágott fát el kell égetni valamiben. Ahhoz pedig kályha kell. Létrehoztak egy katasztrofális helyzetet, amit nem az orosz energiafüggőség megszüntetésével, hanem kétszáz éves visszalépéssel és a magyar erdők kiirtásával oldanak meg, mert akkor ezen is ők keresnek. Ők adnak kályhát a kiirtott fákhoz.”

Nyitófotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kecmec
2022. augusztus 19. 09:58
SVT Wamsler Salgótarján. Megvették , hegesztő gépeket telepitettek. Egy csomó embernek van munkája és aránylag jó béreket fizetnek. És akkor mi van ....ha nincs M.L. akkor 250-300 embernek nincs munkája vagy hetezhet vagy napi járással ingázik Bp-re .Az jobb? Álszentek vagytok és rosszindulatúak !
Ferrari
2022. augusztus 18. 16:13
Én kínait kértem és még élek!!!!
zoles
2022. augusztus 18. 14:56
Bartus! Ti azon versenyeztek, hogy ki tud naponta nagyobbat hazudni? Ettől még nem nyertek választásokat hülye gyerek.
csjanos
2022. augusztus 18. 09:38
....bartus...te egy rosszindulatú tudatlan bunkó vagy...pfuj
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik