Ceglédi: „De kurva érzékenyek lettünk itt hirtelen a homofil politikai korrektségre”

2022. június 23. 9:22
A politikai elemző Déri Tibor melegvicce kapcsán fogalmazott úgy, hogy „amikor tétje lett volna, akkor lecsúszott minden ellenzéki homofóbia simán”.

Közösségi oldalán megosztott bejegyzésében Ceglédi Zoltán reagált arra, hogy Déri Tibor, Újpest momentumos polgármestere egy melegviccet posztolt közösségi oldalán, amelyet aztán később törölt. Íme a bejegyzés: 

Mint arról beszámoltunk, a hvg.hu megkereste Déri Tibort, aki válaszul azt ajánlotta a portálnak, keressék ki a vicc fogalmát. A hvg a Momentum elnökét is megkereste azzal, hogy „mennyire tartja összeegyeztethetőnek pártja értékeivel Déri posztját”. A pártelnök csak röviden válaszolt: „Semennyire. Beszélni fogok Tiborral”. 

Ceglédi Zoltán erre reflektált Facebook-bejegyzésében. Mint írja, „szerintem azért inkább csak azok az ellenzéki újságírók és civilek háborodjanak föl Déri polgármester »melegviccén«, akik nem kampányoltak szó nélkül a pedofiltörvényt megszavazó Jobbikkal összefogott ellenzéknek,

akik nem nyelték le »most nem a kritikának van itt az ideje«-felkiáltással Jakab orbánviktóriázását és homoszexuális börtönerőszakkal fenyegetőzését,

akik szót emeltek Márki-Zay egyre hosszabb kormányzati és családi meleglistája meg folyamatos abberáltozása ellen, avagy de kurva érzékenyek lettünk itt hirtelen a homofil politikai korrektségre, de amikor tétje lett volna, akkor lecsúszott minden ellenzéki homofóbia simán”. 

A politikai elemző azzal zárta bejegyzését, „ez meg egy sima vicc volt”.

Nyitókép: YouTube

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Képzeljük el, ha ezt a bejegyzést ugyanígy, szó szerint egy kormánypárti politikus írja!
Az egész ellenzéki sajtó üvöltene, a három Ep-s nő már brüsszelt értesítené, az összes civil szervezetnek nevezettek vernék a tam-tam-ot és az illető lemondását követelnék.

Kerestem kutattam egy focistásat, szerintem azt például nem szeretik
hogy
" Nagy Zsolt elmegy Stones lábai között" :-)

Az ilyen elejtett célzásokból lehet tudni, hogy ilyenkor ugyanazt megkapja a baloldali szerző is, csak azt nem a publikum előtt.

Az mindegy, mert nem nyilvános.

Viszont lehet látni belőle, hogy milyen módszerekkel érik el a közös álláspontot.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés